PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90363
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Jako, że jestem dobrą ciotką, to zrobię zakazany "kopiuj wklej" i umieszczę tutaj najciekawsze fragmenty wywiadu z Petersem(serialowy Tate)

Kiedy się dowiedziałeś, że będziesz chował się za maską „człowieka w czarnym stroju”?
P : Właśnie w tym odcinku.
Co reszta załogi w serialu mówiła jak się dowiedziała, że właśnie ty będziesz grał tego kogoś pod maską?
P : Myślę, że wszyscy byli lekko wstrząśnięci tą wiadomością. Mówili do mnie: „Oh, to ty nim jesteś! O mój Boże! Wow. Jesteś chory. Co jest z tobą?”
Tate próbuje udobruchać Norę dając jej dziecko, które straciła?
P : Tak, też pytałem o to Ryana (twórcę serialu). Odpowiedź była taka, że chce jej pomóc. Widzi, że dusza Nory bardzo cierpi, a Tate jest na to mocno uczulony. Wtedy bardzo chce pomóc. A skoro Nora jest martwa i nie może opuścić domu, chce dać jej coś, co pozwoli jej poczuć się szczęśliwą.
Trochę to pokręcone, że zapłodniłeś Vivien i rozdziewiczyłeś Violet. Też tak pomyślałeś?
P : Tak, pierwszą myślą było "Ale kwas". Z jednej strony robisz straszne rzeczy ludziom, bo chcesz być miły, a potem dowiadujesz się, że miłość twego życia właśnie wprowadziła się do domu.

Teraz wiele się wyjaśnia, odnośnie postaci Tate'a. Jak będziecie mieli coś nowego, wklejajcie i łamcie prawo, bo to ciekawe, co oni plotą w tym wywiadach.

źródło:www.horrorstory.pl

Uzalezniona

ok. Tylko w tym problem, że oni właśnie plotą i to piąte prze dziesiąte co im łaskawie reżyser wyjaśni. A potem i tak znowu tak pozmieniają, że sama ekipa nie będzie wiedziała co jest grane.

ocenił(a) serial na 9
Uzalezniona

Szczerze to miałam nadzieje, że to jednak nie on okaże się Panem Lateksem. Strasznie pokręcona historia, surrealistyczna, ale dzięki temu serial jest ciekawy. Oby to się nie zmieniło.

ocenił(a) serial na 9
Uzalezniona

Krótki wywiad z Jamie Brewer (Adelaide)
http://www.dailymotion.com/video/xlh6hz_jamie-brewer-interview-at-american-horro r-story-premiere-screening_news

ocenił(a) serial na 8
Uzalezniona

Nowa sesja Evana....shirtless http://www.tylershields.com/2011/12/09/evan-peters/?utm_source=rss&utm_medium=rs s&utm_campaign=evan-peters

ocenił(a) serial na 9
ironia999

na zdjeciu z gilem wyglada cudnie (tylko zrezygnowalabym z gila) a reszta jakos do mnie nie przemawia...

ocenił(a) serial na 8
GosiaczekBY1986

To mi bardziej na ślinę wygląda :)

ocenił(a) serial na 9
ironia999

no faktycznie :) Tak czy siak zlikwidowac :D

użytkownik usunięty
GosiaczekBY1986

Z gilem ;DDDD

ocenił(a) serial na 8
ironia999

Wygląda tutaj jakby nie stronił od używek Taki wychudzony

ocenił(a) serial na 8
blackfield1

Kto tam ich wie. W końcu jest z Hollywood :) Tak sobie wyobrażam, że tam oni wszyscy ćpają.

ocenił(a) serial na 9
ironia999

no dokladnie, swoja droga Evan byl raczej okraglutki wczesniej, teraz sie dosc "wylaszczyl" jak schudl, szczegolnie na twarzy

ocenił(a) serial na 8
GosiaczekBY1986

Może po prostu dojrzał. No wiesz stał się mężczyzną i tego typu sprawy. Wtedy rysy się zmieniają.

ocenił(a) serial na 9
ironia999

:) jak dla mnie moze juz tak zostac...

ocenił(a) serial na 8
Uzalezniona

Trochę o tym jak wyglądały castingi http://www.youtube.com/watch?v=ddARlv_72p8

ocenił(a) serial na 8
Uzalezniona

Małe co nieco dla fanek Evana http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2623038/evan-peters-lomo-vogue-photo- shoot-01/

ocenił(a) serial na 8
ironia999

CO do Evana ostatnio z moim facetem oglądałam z nim film never back down i wyobrażcie sobie że on tak dziwnie wyglądał że nie wiedziałam że to on nawet ciemne włosy i był jakiś taki pulchniejszy dużo bardziej . jednak wolę go w wersji blond :)

ocenił(a) serial na 9
ewela_mal

:) W dwójce wygląda zupełnie inaczej. Oglądałam z nim kilka filmów i za każdym razem go nie poznałam:D Poczynając od "Piżama party" przez "American Crime", "Remarkable power", serial One Tree Hill i inne, dalej "Never..." i kończąc na American horror... dosłownie...Ewolucja...