PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90375
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Czy tylko mi przeszkadza zbyt duża ilość wątków poruszonych w drugim sezonie?

Obcy, potwory w lesie, człowiek w masce z ludzkiej skóry, przeszłość siostry przełożonej, lucyfer, historia homoseksualnej reporterki i tak dalej.

Jestem bliski zarzucenia oglądania tego serialu, bo już nie wiem o co chodzi.

ocenił(a) serial na 8
DukeBoruta

właśnie! to samo mi przeszkadza, nie mogłam się skupić, co chwile mi przelatywały obrazy.. za dużo się dzieje i dla mnie jest to przesadzone.. jakoś 1 sezon mnie wkręcał, a ten ani mnie nie straszy, ani nie ciekawi i generalnie gra aktorska i ten cały zakład psychiatryczny też nie powala.. spodziewałam się raczej zajawki 2 sezonu opartego na 1szym, ale zobaczymy , na razie jestem po 1 odcinku choć konkretnie przymulałam...

ocenił(a) serial na 7
elMoniquee

Jak obejrzysz kolejne to nie będziesz pocieszona. Każdy wątek się rozgałęzia...

DukeBoruta

mam podobne zdanie. pierwszy sezon był naprawdę na wysokim poziomie, ciekawy pomysł, oglądałam odcinek za odcinkiem. w zasadzie byłam zadowolona, że sezon drugi będzie odrębną historią, aż pojawiły się odcinki. jest taki przesyt wątków, że ciężko się skupić...sam klimat, aktorzy, szpital-OK. twórcy chcieli podnieść poziom ALE przedobrzyli. totalnie nie trafili z wątkiem obcych chociażby...szkoda...bo jest różnica w oglądaniu 1 a 2 sezonu.

karolajnad

Jak dla mnie wlasnie liczba watkow jest na poziomie zadowalajacym. I przynajmniej jest jakies zroznicowanie tych historii, nie jak w 1 sezonie gdzie wszystko obracalo sie wokol jednego motywu i pozniej biegalo po tym domu 15 duchow ;) Jedynie zdenerwowalo mnie troche to UFO, no ale zobaczymy jak sobie tworcy z tym wszystkim poradza i czy wyjasnienie historii dalej bedzie tak intrygujace.

ocenił(a) serial na 8
KoTi_360

Popieram. UFO i zombie?! Duchy w pierwszym sezonie to lepszy wybór.
A ilość wątków w normie.

ocenił(a) serial na 8
DukeBoruta

Mi osobiście liczba wątków nie przeszkadza - każdy znajdzie coś dla siebie ;) chociaż z drugiej strony tych wątków starczyłoby na kolejne 3 sezony :D

ocenił(a) serial na 7
loozack

Być może jeszcze wszystko się w jakiś cudowny sposób zazębi w dalszej części sezonu. Chociaż wątpię.

ocenił(a) serial na 10
DukeBoruta

Ja nie wiem co wy chcecie zbyt mało wątków to źle, za dużo jeszcze gorzej, przecież o to chodzi żeby się jak najwięcej działo, a z odcinka na odcinek pewnie to wszystko będzie się wyjaśniać i dlatego warto oglądać dalej :)