PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90371
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story
użytkownik usunięty
eowine

po co skoro jeszcze nie ma 2 sezonu, nic nie wiadomo zmienią a się okaże że 2 sezonu nie będzie.

Będzie, już nagrywają odcinki od dawna :)

youhaveamessage

No właśnie, widać, że coco-moko to wielki fan serialu...

HAHAHHAHHA:)
są już 22 teasery! i jeden zwiastun
premiera zaplanowana na 17 października a zdjęć promocyjnych od cholery!
Na czym polega twój problem, bo za porażkę tu robisz???

użytkownik usunięty
eowine

Nie wiem co tak Cię rozbawiło w mojej wypowiedzi, wiem że są już testery, zdjęcia itp, dziwne jak by ich nie było skoro 2 sezon zaczyna się za 3 tygodnie, bardziej chodziło mi o to że nigdy nic nie wiadomo jeśli chodzi o seriale ile razy zdarzyło się ostatnio że po 1 odcinku serial anulowali, albo kilka dni przed premierą. Ja nie mam żadnego problemu ale jak widać ty masz problem z moją wypowiedzą, w której nie obraziłam Cię w żaden sposób ani nic, a ty naskakujesz na mnie jak bym nie wiadomo co Ci zrobiła.

Widzę, że masz jakiś problem z logiką tego co mówisz:D
O Anulacji bądz i kontynuacji serialu sprawa się otwiera i zamyka podczas konferencji prasowych gdzie zostają podpisane dokumenty. Więc jak masz jakieś problemy to radze sie pierw zastanowić nad wymówkami bo są żałosne.
Tym bardziej, że ruszyła kampania promocyjna 2 sezonu.

użytkownik usunięty
eowine

dobra nie ma co się kłócić o głupotę, ważne żeby i tak kiedyś zmienili plakat, bo jak na razie zmienili ale na inny z 1 sezonu.

No, że wreszcie mówisz do ludzi. Dziękuje.

ocenił(a) serial na 8
eowine

Anulacja? Jest w ogole takie slowo?

dawid1420

kup słownik

ocenił(a) serial na 7
eowine

Podpisuję się pod tym - zmieńcie plakat.

aasicaa31

ja jestem za o TYM http://collider.com/wp-content/uploads/american-horror-story-asylum.jpg co Wy na to?

ocenił(a) serial na 7
But_w_butonierce

fajny, fajny tylko niech ktoś ten plakat zmieni

ocenił(a) serial na 9
But_w_butonierce

Z pośród plakatów do drugiego sezonu też najbardziej podoba mi się ten ze schodami.

użytkownik usunięty
But_w_butonierce

oo i ja jestem za tym najbardziej mi się podoba, zresztą tester właśnie z tą sceną też jak dla mnie najlepszy :)

But_w_butonierce

Fajny :D
A ten z tą figurą płacącą czarnymi łzami?