jw, pytanie do tych co już oglądali (bez spojlerów proszę). nie jestem fanką horrorów ale że słyszałam wiele pozytywnych opinii o serialu chciałabym obejrzeć...
A ja Tobie napisze:przejdź do czynów i zacznij oglądać.Poziom grozy tego serialu oceniłbym średnioa sam serial jest rewelacyjny i bardzo wciąga.Czekam na drugi sezon.Polecam.
Moim zdaniem, jeżeli masz tak, że przy horrorach potrafisz się przestraszyć, to oglądaj przy włączonym świetle, bo są takie momenty zaskoczenia czy wplatany dźwięk, że tacy ludzie mogą się przestraszyć. Np. moja przyjaciółka by sie bała, no ona tak już ma, zaś np mnie to nie rusza :) Serial super.
Mam do ciebie pytanie czy jak nie oglądałem pierwszego sezonu to warto oglądać 2 sezon i połapie się o co w nim chodzi???z góry dzięki za odpowiedz
drugi sezon to całkiem inna historia, mimo tych samych aktorów. Grają oni zupełnie inne postacie, historia ma miejsce w szpitalu dla psychicznie chorych morderców. Tak więc śmiało możesz oglądać od 2 sezonu, bo nic nie tracisz, aczkolwiek radzę obejrzeć też pierwszy, bo jest świetny :)
Zapowiadali,że bedzie inna historia ,ale jak naprawdę to się okaże po emisji 2-go sezonu.Ja na Twoim miejscu mimo wszystko obejrzałbym sezon 1-szy.Pozdrawiam.
Z chęcią bym obejrzał pierwszy sezon ale jak na razie FOX niestety nie będzie go powtarzał ale super że drugi sezon nie będzie z nim powiązany i można spokojnie go oglądać;)
słyszałem wiele opinii na temat tego serialu, mówiono ze "straszny". stwierdziłem, ze zaczne oglądać bo miałem wolny czas i nie miałem co robić. I szczerze powiedziawszy, zawiodłem się trochę. Pierwsze pięć odcinków męczyłem się, męczyłem i nic się nie działo. Troche się zniechęciłem, ale jak zaczęło się, że tak powiem "wyjaśniać" wszystko to zrobiło się nawet ciekawe. A czy straszne? Wg mnie, mało wiele ;)
Czy straszny ? Nie tak bardzo, za to bardzo klimatyczny, ogólnie serial polecam, jeszcze dwa dni i pierwszy odcinek 2-ego sezonu, już się nie mogę doczekać.
To jest taki "horror", którego nie da się bać:) Jeśli nie lubisz horrorów to ten film jest dla Ciebie.
to zależy też dla kogo co jest straszne-dla jednych fruwające flaki są straszne dla mnie np obrzydliwe. AHS ma klimat, jest ciekawy,wciąga momentami idzie się przestraszyć-ten strach wg mnie jest na zasadzie odbicia postaci za nami przy zamykaniu szafki z lustrem w łazience, mam nadzieje,że wiecie o co mi chodzi;)
Pierwszy sezon oddzialywal bardziej na psychike, drugi sezon wydaje sie szkowac obrazami duzo bardziej.