PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90363
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

świetny serial, od poczatku do końca trzymal w napięciu, świetna fabuła i doskonała obsada
aktorska, jeżeli macie mocne nerwy to gorąco polecam obejrzec caly 1 sezon ;-) zapewniam
wciagniecie sie do kolejnych sezonów AMERICAN HORROR STORY

ocenił(a) serial na 8
pausci6185

No z tym najlepszy to gruba przesada, drugi sezon lepszy, powiedziałbym taki lepszy wśród średniaków

extranick

dla mnie najlepszy. wyrazilam swoja opinie jak kazdy z użytkowników, ty wolałeś 2 sezon, ja 1, chyba nie ma w tym nic zlego

ocenił(a) serial na 8
pausci6185

Nie mogę zobaczyć Twoich ocen, ale ciekawi mnie czy widziałaś na przykład Breaking Bad lub Zagubionych? Nie mam w zamiarze Cię hejtować, nie denerwuj się xd
Ogólnei spoko się oglądało i pierwszy i drugi sezon, ale za trzeci się nawet nie wziąłem i nie mam zamiaru, ale za to 4 obejrzę z chęcią ;)

extranick

wiesz co, ale nikt Cie pytał o zdanie, z tych 3-ech ktore nakręcili, pierwszy był zdecydowanie najlepszy, odnosząc sie do pytanie czy widzialam Breaking Bad czy Zagubionych to odpowiedź brzmi : nie, a to dlatego że szkoda mi czasu na oglądanie seriali, pewnnie przez to nie mam porównania, ale jakos specjalnie nie przejmuje sie tym,

ocenił(a) serial na 8
pausci6185

Dokładnie tak jak mówisz ;) Też tak kiedyś miałem, że seriale wydawały się być badziewiem, ale nawet nie wiesz jak uzależniające to może się okazać, nawet przymknę oko na Twoje wrogie nastawienie, które nie wiem z czego wynika :d i polecam wymienione wyżej seriale, zobaczysz, jakie emocje może wywoływać serial, pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
extranick

No widzisz, ja na Breaking Bad zasypiam... :P

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

ja zasypiam na BB i Lost...znam lepsze seriale...

ocenił(a) serial na 8
zuzianna88

jakie? Bo szukam czegoś nowego :D

ocenił(a) serial na 10
extranick

Hannibal, Vikings, Revenge, Dracula, House of cards, Sherlock

ocenił(a) serial na 8
zuzianna88

O, to mam pytanie do Hosue of Cards, obejrzałem ostatnio pierwszy odcinek i na razie nie porwało mnie czy to normalna reakcja i może się zmienić? Czy główny bohater przez cały czas będzie gadał do kamery? Bo trochę to irytujące bywa :P

ocenił(a) serial na 10
extranick

Bedzie gadał ,ale czasem jest to bardzo przydatne bo tłumaczy akcje..a czasem zabawne jak robi z kogos idiote...serial jest specyficzny ale sie rozkreca....najlepiej gdys powiedział jaka tematyka cie interesuje ...bo seriali to mam sporo w rezerwie

ocenił(a) serial na 8
zuzianna88

Tematyka, to raczej nie ma dla mnie znaczenia, ważne, żeby mocno wciągał, zaskakiwał i miał dobrych bohaterów, nie tylko tych głównych. A tak poza tym, to nie wiem, Breaking Bad i Zagubieni, to dwa moje ulubione seriale, Grę o Tron czytałem i przez to się trochę zraziłem i nie chce mi się tego oglądać. A poza tym, to The Walking Dead na początku bardzo dobre było, oglądałem Heroes, Skazanego na Śmierć, 4400, Zagubiony Pokój, American Horror Story i zaliczam je do powiedzmy dobrych. Może uda Ci się coś do mnie dopasować :D
aha i nie szukam czegoś w stylu kości, CSI itp, w których nie ma głównego wątku

ocenił(a) serial na 10
extranick

to Sherlock ma ciekawych bohaterów i fajne nowoczesne rozwiazania starych historii 3 sezony po 3 odcinki....i Revenge wciaga mocno bohaterowie są bardzo fajnie zarysowani..kazdy jest specyficzny i swietnie wykreowany...jak lubisz klimaty gry o tron to sięgnij po Vikingów...jest to moj faworyt chyba...i zaczełabym od niego...daj znac czy w cos sie wkreciłes bo jak wiadomo sa rózne gusta...

ocenił(a) serial na 8
zuzianna88

Przypomniała mi się ta dyskusja, więc komentuję. Jestem na 3 sezonie Sherlocka i moge powiedzieć, że dość dobry serial, ale do BB i Lostów nie ma startu. Bardzo nierówny jak dla mnie, niektóre odcinki bardzo dobre, a niektóre mocno przeciętne. No i dużym minusem jest to, że z wielkie, efektowne wydarzenia kończą się zazwyczaj prostym, niesatysfakcjonującym rozwiązaniem. Bohaterowie poza tymi głównymi są mało ciekawi i Ci poboczni nie zostają w pamięci. Ogólnie spoko, jak na ten moment powiedzmy 8/10.

ocenił(a) serial na 10
extranick

Ciesze sie ,ze pamietałes ..czekam na opinie reszty..nadal na 1 miejscu polecam Vikingów...Ja znowu klimatów lost nie bardzo znosze 1 sezon spoko...a puzniej...nic nie rozumiem..moja wyobraznia chyba na innych obrotach działa