jak w temacie. szukam seriali o podobnym klimacie, jestem pewna ze mozecie polecic cos
ciekawego :)
dzieki juz widzialam -- wart ogladania
juz wiekszosc seriali tego typu obejzalam ale napewno nie wszystkie wiec czekam na propozycje :)
Słaby w porównaniu do ww. Pomysł świetny, fajnie się ogląda, ale strasznie naciągany.
Pomimo oglądam go aktualnie, niestety niektóre odcinki zwyczajnie pomijam powtarzają się.
Kiedyś w temacie było tez Z Archiwum X tak luźno można porównać do American Horror story
W pierwszym sezonie duch, w drugim okultyzm, nazizm, szpital psychiatryczny oraz obcy, a w trzecim sabat. W sumie Z archiwum x tą tematyką się zajmował jednak myślę że większość z nas widziała już ta pozycję.
happy town wlasnie ogladam ale podobno urwany zostal wiec chyba pozostawili bez konkretnego zakonczenia
haven
czysta krew
fear itself
grim
kingdom hospital
lost
marzenia i koszmary stephena kinga
mistrzowie horroru
supernatural
the gates
lost room
moze nie wszystkie sa w tym samym klimacie ale mysle ze większość warto obejrzeć
Persons Unknown mam zamiar zobaczyc jak skoncze happy town
ale wierze ze wy mozecie podsunac mi cos ciekawego :)
Wszystkie warto obejrzeć, niestety nie każde trzyma taki poziom jak American Horror Story.
Wyżej wspomniane Happy Town oraz mało znane (choć genialne) Carnivale i oczywiście Twin Peaks.