PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90371
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

gdzie jest duch ojca Tate'a? został zastrzelony w domu przez Constance...czy jego duch się nie pojawia, bo ciało zostało użyte jako karma dla psów czy po prostu go przeoczyłam...?

ladyofcamelot

tak zostało użyte jako karma dla psów :):) jego ciało nie zostało pochowane na terenie domu.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
ladyofcamelot

Pojawił się chyba tylko raz kiedy zabawiał się z Hayden.

ocenił(a) serial na 10
ghost920

Ona pyta o OJCA Tate'a, a Ty mówisz o Travis'ie, który był tylko chłopakiem Constance.

bananxd

Bananxd, ale Ghost920 ma rację.

Co prawda Hayden faktycznie zabawiała się też z Travisem w piwnicy, ale to było później. Natomiast w odcinku ósmym pt. "Rubber Man" była krótka scena jak Hayden uprawia seks z mężem Constance w łóżku w sypialni Harmonów, po czym go zabija (dźgnęła go czymś w klatkę piersiową). Chwilę potem Hugo "ożywa", jak gdyby nigdy nic wstaje z łóżka i pyta się Hayden czy nie chce czegoś z kuchni. ;) Także pojawił się w serialu jako duch, jednak scena ta była krótka, trwała chyba nawet poniżej minuty, dlatego można jej nie pamiętać.

To, że Hugo został przemielony na karmę przez Constance nie ma znaczenia, bo zrobiła to już po jego śmierci - zmarł przecież od jej strzału. To tak jak z Czarną Dalią - została poćwiartowana już po śmierci, dlatego w domu Harmonów ukazywała się "w całości", bo zmarła przez uduszenie/zatrucie środkiem usypiającym w trakcie zabiegu.

ocenił(a) serial na 10
hostica

takie miałam podejrzenia, ale nie byłam pewna czy to był właśnie ojciec, dzięki wielkie :D ciekawski głód zaspokojony :) aczkolwiek odczuwam niedosyt, sądzę, że powinien mieć jakiś większy wkład w akcję, a było go jak na lekarstwo...

ocenił(a) serial na 10
hostica

A może, w takim razie zwracam honor :D Kojarzę tą scenę, ale w ogóle nie przyszło mi do głowy, że mógł to być on : O