PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=781264}

Ania, nie Anna

Anne
2017 - 2019
8,1 58 tys. ocen
8,1 10 1 57622
7,4 21 krytyków
Ania, nie Anna
powrót do forum serialu Ania, nie Anna

niestety średnio

użytkownik usunięty

Mimo że jestem facetem jakoś zawsze Ania była moją ulubienicą.Czekałem na ten serial i niestety nie dostałem tego czego oczekiwałem...:Ale wbrew pozorom gdybym nie wiedział że to Ania serial byłby całkiem przyzwoity.Ma parę plusów ale i sporo minusów:
Plusy:
- na pewno aktorstwo-Ani,Gilberta a szczególnie podobała Mi się Maryla
- świetnie dobrane plenery
-sceny który były w książce bardzo ciekawie pokazane

MINUSY:
-Ania jest postacią zbyt dramatyczną w książce była marzycielką,optymistką tutaj tylko ciągle płacze,martwi się albo złości
- nowe wątki czyli:próba samobójcza!!!!homoseksualizm!!!!kradzieże!! i Ci lokatorzy którzy najpewniej będą chcieli przejąć gospodarstwo!!!!!nie nie nie i jeszcze raz nie!!!
Więcej jest tych plusów ale i dużo minusów ale te to takie najważniejsze
A szkoda bo miałem nadzieje że Netflix zrobi świetny serial jednak z poszanowaniem książki i samej Ani.Pozostaje dalej czekać...tymczasem zostaje Ania z Megan

użytkownik usunięty

A i jeszcze jedno.Polski tytuł Ania nie Anna serio?

użytkownik usunięty

pewnie jesteś częscią od roweru skoro jesteś fanem dziewczyńskiego filmu dla nastolatek :D hahaha cieplutki luki

użytkownik usunięty

Wracaj do rynsztoku,tam gdzie twoje miejsce

użytkownik usunięty

cieplutki luki heheh

użytkownik usunięty

Cieplutki?serio jesteś starym dziadem, bo tak mówiło się 30 lat temu. Wiesz , generalnie nie jestem za aborcją ,ale w twoim przypadku, żaluję że twoja matka nie miała tego wyboru

użytkownik usunięty

ale twardziel na rodzinę wjeżdża :)

użytkownik usunięty

Nie wieżdzam na rodzinę , tylko współczuję twojej matce ,że nie miała wyboru, bo inaczej pewnie dokonała by słusznego.A twoim dzieciom współczuję ojca, mogą nie wyjść z tego kręgu patologii w którym dorastaly

użytkownik usunięty

pisze się "nie wJżdżam"

użytkownik usunięty

albo wiesz co jak mnie tak nienawidzisz to podam ci adres ok? dlatego tutaj napisałem :) nie wszyscy muszą go znać

użytkownik usunięty

No dawaj, czekam

użytkownik usunięty

Henryków 44A
98-220 Henryków, daj znać kiedy bedziesz :)

użytkownik usunięty

A co chcesz się przygotować czy kolegów od wódki sprowadzić?

użytkownik usunięty

po co mam kolegów od wódki sprowadzić? i na co niby przygotowywać?

użytkownik usunięty

W jakimś celu mi swój adres podajesz(o ile oczywiście jest prawdziwy,bo przy twoich wszystkich kłamstwach wszystko jest możliwe), więc w jakim celu?

użytkownik usunięty

Adres jest prawdziwy.

użytkownik usunięty

No to pytam w takim bądź razie,w jakim celu mi go podajesz? Czy ty chociaż raz potrafisz odpowiedzieć na pytanie?

użytkownik usunięty

w takim celu że ja nie mam nic do ukrycia :) napisałeś że chcesz mój adres gdy go zaproponowałem, wiec w jakim celu ci on teraz będzie służył? "Czy ty chociaż raz potrafisz odpowiedzieć na pytanie?"

użytkownik usunięty

"No to pytam w takim bądź razie" czy ty nie jesteś czasem Ukraińcem? bo bardzo słabo u ciebie z językiem polskim, strasznie go kaleczysz ;/

użytkownik usunięty

Chłopie ,ty chyba nie masz pojęcia o czym mówisz. co w tym zdaniu jest błędnie napisane? I jeszcze raz zapytam...umiesz odpowiadać na jakiekolwiek pytania,czy tylko bredzić bez sensu?

użytkownik usunięty

Poprawna wersja to:

"No to pytam w takim razie,"

lub, jeśli chcesz zachować bardziej potoczny ton:

"No to w takim razie pytam,"

Słowo "bądź" nie pasuje w tym kontekście, ponieważ oznacza "lub", a tutaj nie ma wyboru między dwiema opcjami.

użytkownik usunięty

No dobra, akurat w tym przypadku masz rację

użytkownik usunięty

Tak odpisałem ci na pytanie a ty dalej nie odpisałeś na moje. Więc ponawiam: po co mam kolegów od wódki sprowadzić? i na co niby przygotowywać?

użytkownik usunięty

Skoro chcesz żebym dał ci znać kiedy będę ,to w jakim celu?Do czego ci potrzebna ta informacja?Czy chcesz jakoś specjalnie przygotować się na mój ew.przyjazd czy o co chodzi? A jeżeli chciałeś mi podać swój adres...to po co chciałeś żebym go znał. Adres równie dobrze może być fałszywy i to że powiesz ,że tak nie jest,to niczego nie zmienia.Wielokrotnie już klamaleś ,więc dlaczego akurat tym razem miałbyś mówic prawdę?

użytkownik usunięty

AD1 bo może mnie nie być, to chyba jasne jak słońce
AD2 adres nie jest fałszywy, przyjedziesz to się przekonasz, nie przyjedziesz to się nie przekonasz
AD3 NIGDY nie kłamie

użytkownik usunięty

AD1poczekam...

użytkownik usunięty

Ad2:to ty tak mówisz

użytkownik usunięty

Ad3:, zawsze kłamiesz

użytkownik usunięty

xd dobra, widzę ze się nie doczekam na odpowiedzi

użytkownik usunięty

Odpowiedziałem ci ,ale najwidoczniej tego nie zrozumiałeś,nie dziwię się,bo czego innego można się było po Tobie spodziewać

użytkownik usunięty

piz*usiu to jak przyjedziesz czy mam uznać że jesteś największą pipą na fw i zacząć to rozpowiadać?

użytkownik usunięty

niby w którym momencie psie dałeś mi odpiowiedz?

użytkownik usunięty

Jak będziesz czytał chociaż raz że zrozumieniem su***to się dowiesz

użytkownik usunięty

to wskaż mi miłościwy przygłupie gdzie niby ta odpowiedz jest? jak nie to wypier na drzewo i nie marnuj mojego czasu dziecko bo ewidentnie jesteś piwniczakiem bez honoru tylko wyzywać umiesz a jak by przyszło co do czego to srasz w gacie pi*zdo

użytkownik usunięty

xd xd

użytkownik usunięty

Co za debil z ciebie!sam sobie odpowiadasz xd xd ,piwniczak?spier..na drzewo itp ,ile ty masz ku***lat debilu,że rzucasz tekstami jak 60 letni zachłanny i bezrobotny dziad?Przyszło co do czego to sram w gacie?czego tępy głabie nie rozumiesz?moja wina że jesteś totalnym idiotą i prostej odpowiedzi nie potrafisz znaleźć?czy tego że jeszcze do ciebie nie przyjechałem?Jak na razie kur***to ty ciągle marnujesz mój czas pisząc swoje prostackie komentarze

użytkownik usunięty

popatrz na moje konto, nawet 3 filmy oceniłem bo mi zarzuciłeś że mam psute konto, miniaturkę też dodałem, i zdjęcie w tle :)

użytkownik usunięty

Ja ci nie narzuciłem że masz psute konto,jak to ew.PUSTE,czyżby twój ruski translator,źle tłumaczył Wania?

użytkownik usunięty

pójdzieswz siedzieć hahahaahahahha najwiekszy idiota na filmwebie ahahha jakim trzeba byc debilem, matka oddała cie do okna życia jak zobaczyła twój głupi ryj już wtedy wiedziała że jesteś ponadczasowym idiotą

użytkownik usunięty

Ale zdajesz sobie sprawę,że to co ty robisz to dopiero jest karalne?Wiem,że nie bardzo to ogarniasz z tym ilorazem inteligencji,ale to tym lepiej.A teraz już biegnij do PLOKULATULY

użytkownik usunięty

A twoja ikonka i konto świadcza tylko o tym ,że mimo +50 na karku,nadal jesteś niedorozwojem umysłowym.Naprawdę twoja matka,jeżeli jeszcze się nie zabiła mając takiego syna, to powinna się wstydzić że takie coś jak ty z siebie wypluła

użytkownik usunięty

przyjedź i powiedz mi to w twarz, rzucam ci wyzwanie, jak nie przyjedziesz to jesteś zwykłą pi*zdą :)

użytkownik usunięty

"Naprawdę twoja matka,jeżeli jeszcze się nie zabiła" o to też pewnie podciągniemy pod art 190. Chłopie masz przesrane

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

chcesz mi w tym pomóc? życzysz mi śmiercią widze

użytkownik usunięty

wiesz że to jest karalne, masz mój adres życzysz mi śmiercią, ciekawe co na to powie plokulatula xd ale się wpakowałeś
faktycznie jesteś NAJWIEKSZYM IDIOTA NA FILMWEBIE :D

użytkownik usunięty

Ty naprawdę jest upośledzony jakiś.W którym miejscu ja ci niby grożę? Napisałem ci że powinieneś zdechnąć już w końcu a nie że cię zabije ty debilu.A PLOKULATULA na pewno będzie zadowolona,jak tylko znajdziesz taka instytucję w Polsce,no chyba,że w mateczce Rosji to się tak nazywa

użytkownik usunięty

tak idioto to jest groźba karalna :)
Art.  190.  [Groźba karalna]
§  1.  Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub na szkodę osoby dla niej najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w osobie, do której została skierowana lub której dotyczy, uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§  2.  Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

I ja akurat mam obawy że mnie zabijesz, masz mój adres. Więc może mnie ładnie przeproś albo poważnie zgłoszę to na policje. Nie czuje się z tym komfortowo

użytkownik usunięty

A adres debilu podałeś mi sam,nikt cię do tego nie zmuszał,co za zje***z Ciebie

użytkownik usunięty

o patrz nawet wiem już jak wyglądasz https://www.youtube.com/shorts/v95cDXMWxQQ

widzę bujasz się po lombardach :)

użytkownik usunięty

ej luki pi.zduś