O jakieś przecietnej piosenkareczce o korzeniach Niemiecko_Rosyjskich, typowy shit z telewizji publicznej. Czasy kiedy można było oglądać : Rodzinę Borgiów, Soprano, Kochane Kłopoty czy Vampire Diaries o normalnej porze (tzn 18.00-20.00) chyba nigdy nie nadejdą.
1/10 to bardzo zasłużona nota
A potem się dziwie dlaczego średnia oceny filmu spada!!
Anna German nie była przeciętną piosenkareczką - ale nie chce mi się tu nikogo przekonywać.Wiem,że nie warto.
A co do pochodzenia AG to sprawa jest jeszcze bardziej sko0mplikowana.
Spada bo jest cienki, obejrzyj seriale: "Shamelles" "Ekipe" "słowo na L" czy "LA Complex" tak się kręci seriale z dobra muzyką a nie ten shit
Może i seriale dobre,ale nie dla mnie-ze względów różnych :)
"shit "-aż sprawdzić musiałam co to słowo oznacza-"gówniany, kiepskiej jakości, okropny, obrzydliwy, niemiły"
Cóż nie zgadzam się.
Mógł Ci się nie podobać -ja to potrafię zrozumieć.Ale jeżeli już krytykujesz zrób to w zdaniu rozwiniętym a nie tylko jedno shit.
Pamiętaj -poznać człowieka po słowach jego :)
Oglądałem Soprano, Rodzinę Borgiów i Shamelles. Pamiętnik wampirów sobie darowałem, bo już wyrosłem, ale Anna German to inny serial. Biograficzny. Shamelles to przerysowanie amerykańskiego stylu życia (oryginał brytyjski - pytanie który oglądałeś), a AG to biograficzny. najbardziej podobały mi się pierwsze odcinki, kiedy pokazywali ich w centralnej Rosji. Jak na nasze warunki bardzo dobry film. Zostały mi jeszcze 3 odcinki, ale nie żałuję. Wyszedł im dobrze chyba dlatego, że to koprodukcja. Wydaje Ci się, że nudny, bo takie jest życie. Nie ma fajerwerków, nie ćpała, nie chlała, nie puszczała się, bo tak była wychowana. Za to więcej przeszła niż nie jeden twój idol z komputerową muzyczką.
Soprano pokazywało TVN, a Borgiów należy do HBO i pewnie jeszcze żądają dużo pieniędzy :P Komercyjne stacje maja to do siebie, że w trakcie puszczają reklamy, a AG możesz obejrzeć na legalu w HD.