PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=873628}

Arcane

2021 - 2024
8,6 53 tys. ocen
8,6 10 1 53226
7,8 27 krytyków
Arcane
powrót do forum serialu Arcane

Albowiem opinie tutejszej " burżuazji " są od mojej tak dalekie... że zastanawiam się czy to na wskroś degrengolada ...czy opinie piszą już tylko propagandowe booty i 10 letni tiktokerzy...? Jakkolwiek sytuacja wydaje się daleka od satysfakcjonującej. Pozdrawiam. JWW.

ocenił(a) serial na 9
Forest_Wild

Możesz mieć rację. Albo jest też inne wytłumaczenie. Może jesteś jednostką która stara się podnieść swoją samoocenę poprzez antykonformistyczne zachowania. Brak poczucia wyjątkowości jest czymś powszechnym, daj znać jeżeli będziesz chciał otrzymać pomoc, znam kilku dobrych psychologów. Trzymam kciuki za Twoją filmwebową terapię.

ocenił(a) serial na 6
Aratek

Zioom jak znasz kilku to sam musisz mieć bogatą historie leczenia ;p Jest dokładnie tak, pozbawiona logiki szmira nie podoba mi się dlatego że mam pełne spektrum zaburzeń narcystycznych! (Freud z Jungiem klaszczą głośno , a razem z nimi Twoi lekarze (mam nadzieję że dali Ci chociaż zniżki dla stałego klienta )).

ocenił(a) serial na 9
Forest_Wild

Nooo Forest, powiem Ci szczerze dumny jestem. To odgryzienie na zasadzie " chyba Ty jesteś głupi" to już jakiś pierwszy krok w Twojej przygodzie zwanej dojrzewaniem. A co mi tam, niech stracę, dam Ci parę pozycji które może pomogą. Freuda, Junga masz odhaczonych, więc jeszcze może coś z "Kicia Kocia - uczy się że mały fallus to nie powód żeby wyżywać się w internecie", potem osłonowo obejrzysz sobie " Małe jest też piękne" to takie pierwsze kroki, daj znać jak sobie z nimi poradzisz, przejdziemy potem do tematów dla 12 latków ;)

ocenił(a) serial na 6
Aratek

Twój mały fallus mi serio nie przeszkadza! I nie wyżywam się, tylko wyrażam swoją narcystyczną nonkonformistyczną opinię! A może nie powinienem...? Rozwiń ten temat na kolejne sesji terapii bo ja Ci nie z tym wszystkim nie pomogę ;p

ocenił(a) serial na 9
Forest_Wild

Dziwny sposób na radzenie sobie z problemami.
Uwaga cytat, że niby naśladuję Ciebie. Tak wolę dopowiedzieć bo nie wiem co już zdążyłeś przerobić w podstawówce.

"To wyyy macie beznadziejny gust, nie ja! Aaa napiszę komentarz żeby wiedzieli... iii jeszcze im coś przykrego napiszę... ooo! że 10 latkowie to lubią tylko.... iiii... aaaa... myśl, myśl... co jeszcze...tak oni, nie ja... no od razu lepiej"

albo

"To Ty masz małego fallusa, nie ja... aaaa"

Wiesz że wyparcie to nie jest rozwiązanie w żadnym z tych przypadków? Pisanie i obwinianie reszty świata za to, że Cię natura nie obdarzyła ni to intelektem, ni to odpowiedniej wielkości narządami nic nie zmieni. Trzymaj się Forest, Filmweb jest z Tobą!

ocenił(a) serial na 6
Aratek

Mowisz że Filmweb jest ze mną? Dziękuję Panie prezesie! XD Ale na wszelki wypadek może zapytaj swoich znachorów dlaczego lecznie nie przynosi rezultatów ...;p Powiedz też że masz nieustanne projekcje powiązane z fiksacją na temat swoich upośledzonych genitaliów i nie potrafisz zrozumieć tego że ktoś ma inne zdanie więc obarczasz go własnym upośledzeniem;p Weź tabletkę , popij wodą i nie myśl już o swojej mikroskopijnej dżdżownicy ! Mam nadzieję że pomogłem! Bądź dzielny! ;*

ocenił(a) serial na 10
Forest_Wild

Komentarz, jakbyś próbował udowodnić swoją wyjątkowość. Może ci się coś nie podobać, masz prawo uważać co chcesz, ale daj spokój tym, którym się podoba i ich nie obrażaj. Sam zachowujesz się jak 10-latek, zastanów się. Pozdrawiam. NUNF.

ocenił(a) serial na 6
Jakv6

Drogi Jakv6 ! Nie bierz tak wszystkiego do serca!Ja wiem że poczucie humoru jest dla inteligentnych ,ale wierzę głęboko że nawet Ty możesz zrozumieć iż tamto zdanie jest głęboko przesiąknięte ironią (można wygooglować)! Widzę że np oceniłeś Ten serial na 10, zwierzogród na 9, minionki na 7... może więc na tym polega cały ten dramat że jesteś dzieciakiem i wierzysz że cały świat kręci się dookoła Ciebie? Tylko nie mów że jesteś 10 letnim tiktokerem bo serio uwierzę że jestem wyjątkowy...XD

ocenił(a) serial na 9
Forest_Wild

Forest... Kochany, zrób ze 3 kroki w tył. Zerknij sobie na swoją wiadomość i odpowiedz mi czy sam sobie nie zaprzeczasz. Coś tam o ironii i humorze powiązanych z inteligencją piszesz. Zerknij na swój ból dvpy jaki się z nich wylewa i odpowiedz mi, czy uważasz się za osobę inteligentną? Bo mamy tutaj mały dysonans. W Twoich oczach pewnie się za takiego uważasz, ale w głębi duszy wiesz że jesteś małym simpem. Nie czujesz że sam zaprzeczasz swojej tezie a co za tym idzie sam definiujesz się jako 10 latek?

ocenił(a) serial na 6
Aratek

Kochany Aratku ;p Przecież oczywiście że masz rację! Wszystko jest dokładnie tak jak mówisz! Jesteś najlepszy! I taki bystry! A Twoja prawda jest najtwojsza! Milion w rozumie! A jak czegoś nie rozumiesz to możesz to rozumieć jak chcesz;p