Arrow dość dobrze sobie radzi na TV Puls i to miło że ktoś ogląda serial w Tv . Co do samego
serialu to mi jakoś nie spasował w facet w oryginalnym stroju z łukiem na plecach wymierza
sprawiedliwość trochę zemsta Szczerze facet z łukiem nie przeszkadzał mi .Mi nie podeszły postacie
i to prawie wszystkie są takie nijakie bezpłciowe ,Ja za ten serial dziękuje 3.10
serial faktycznie słaby, kończę pierwszy sezon i nie wiem czy zacznę kolejny. bohaterowie jak i scenariusz w mojej opinii bardzo słabo.
rozumiem że polecasz, widzę że oceniłeś go na 10 a to musi oznaczać sporą poprawę
lubię klimaty DC więc jak najbardziej dam mu szansę
dzięki
Początek serialu był dla mnie tak na 6-7. Końcówka pierwszego sezonu to mocne 8. Jakoś niedawno zmieniłem na 10 bo drugi sezon jest świetny.
Często bywam na forum hatak (taki portal o serialach i filmach) i moje zdanie nie jest odosobnione.
Jeśli zaś pierwsze odcinki drugiego sezonu wydadzą ci się średnie lub słabe, znaczy żebys lepiej sobie poszukał sobie innego serialu.
Nie umiesz pisać po polsku to lepiej nic nie pisz. Z tego bełkotu ledwo co można zrozumieć.
Trzeba oglądnąć do końca 1 sezonu aby sie wciagnac. Potem nie powiesz ze postacie sa bezpłciowe.
Wieć jeśli nie skorzystasz, to po co oceniasz ten serial skoro nie oglądasz go?
Ale nie oglądałes całego, wiec po co oceniasz ten film? To tak jakby ocenic film jeśli oglądało się sam początek.
Człowieku to jest serial a nie film fabularny oglądasz kilka odcinków chyba już wiesz że serial ci podchodzi albo nie .Dobrze że nie oglądasz Mody na Sukces po pewnie do dziś byś się nie wypowiedział na temat tego serialu czekając na jego koniec. Do końca do oglądasz filmy a serial wystarczy kilka odcinków i już chyba masz wyrobione zdanie jak ty potrzebujesz zobaczyć cały serial być mieć o nim zdanie pozytywne czy negatywne to ja ci gratuluje twojego instynktu .Nawet czytając książkę wiesz już przynajmniej w połowie czy książka jest warta dalszego czytania czy lepiej wziąc do reki nową fakt możesz czytać tą książkę do końca wierząc że coś się zmieni.Jeżeli moje argumenty cię nie przekonują to daj my sobie spokój .
Każdy, kto ogląda serial na bieżąco wie, że 1 sezon był w porównaniu z tym bardzo kiepski (przynajmniej do 13-15 odcinka). I nie przyrównuj tego serialu do Mody na Sukces, ponieważ sam nie wiesz o czym mówisz. Więc jeśli oglądałes kilka początkowych odcinków to lepiej tego filmu nie oceniaj, bo po prostu psujesz ocene:)
widzę, że na ostro dyskutujecie....
Kinoman, dokończ serial, a myślę że zmienisz zdanie. ja też byłem średnio zadowolony po połowie 1. sezonu ale 2. część naprawdę się rozkręciła..
dokończ, a wtedy wrócimy do dyskusji ;)
bo uwierz, drugi sezon wymiata :D
pozdro
Nie wiem ile macie lat ale ja juz troche stary jestem i jesli za dzieciaka interesowaliscie sie uniwersum batmana , supermana itd to Green Arrow rowniez z niego pochodzi i wszystko jest powiazane, czym dalej w sezonach to ujrzycie wiecej superbohaterow wam "znanych" Flash, deadstroke, ta od jokera jego pomocnica itd ;] nie bede zdradzal 3 sezonu elo znafcy