PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63904
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Czy na prawdę twórcy uznali że Oliver mógł sobie od tak zwyczajnie przeżyć upadek z kilkunastu metrów, przebicie mieczem, i stosunkowo długie leżenie na mrozie w śniegu ? Rozumiem że to serialna podstawie komiksu, można koloryzować wiele spraw ale kuźwa bez przesady, skoro trzymamy się tego że to bohater bez nadprzyrodzonych mocy to dlaczego wtedy gdy to wygodne robimy z niego Wolverina ?

miki2323

Na razie tak to wygląda może jeszcze wytłumaczą to jakoś. Ci co czytali komiksy twierdzą, że Tatsu w komiksach robiła jakieś czary mary z duszą używając swojego miecza. w każdym razie mam nadzieję, że temat uzdrowienia Olivera jeszcze nie jest zamknięty.

ocenił(a) serial na 5
Glonojad16

Cóż, jeśli zamkną go w tak kretyński sposób... moja ocena póki co z 8 na 5 spada, bo jak mogę przeżyć takie głupoty jak choćby rozmowa Laurel z ojcem gdy ta udaje Sarę i on jej nie rozpoznaje tylko dlatego bo jest przebrana, tak nieśmiertelność Oliviera to już zbyt wiele.

miki2323

Żeby było troche śmieszniej to obejrzyjcie jeszcze raz walkę i zobaczcie w którym miejscu Oliver został przebity mieczem, a potem zobaczcie jak założone ma bandaże w tym odcinku ^^

ocenił(a) serial na 8
TheEnemy

Racja, sama nieścisłości ostatnio wykazują twórcy serialu, zarówno pod względem śmierci Olivera jaki i udawaniem Sary przez Laurel przed jej ojcem. Ale pewnie jedno i drugie niedługo się wyjaśni i skończy :)