PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Odcinek miazga. Od samego początku świetna akcja, najpierw Roy (na szczęście żyje, chociaż nie wiem czy jeszcze się pojawi), potem Thea (chociaż oglądając promo następnego odcinka wiemy, że zostanie użyta na niej Jama Łazarza). Jakie są wasze wrażenia? Co będzie dalej? I czy to prawda, że The ma stać się Cheshire (dodała zdjęcie na instagrama, jak robili jej maskę, więc wnioskuję, że wejdzie za Roya)?

ocenił(a) serial na 1
Ogion_97

Zgadzam się... totalna miazga. Jeden z lepszych odcinków. Nie spodziewałam się aż takiej końcówki odcinka. Cała podstawka śmierci Roya - bardzo dobrze zrobiona - Olivier i widzowie nic się nie spodziewali. Powrót starego Ras'a na duży plus.
Olivier dla Thei jest w stanie zrobić wszystko - Ras o tym wie i bach mamy taką końcówkę. Osobiście nie przepadam za grą aktorską Willi - dlatego szkoda Roya który naprawdę wyrobił się w tym sezonie. Zobaczymy czy taką szansę będzie miał Ray - póki co dalej działa na nerwy ( o Felce nie wspomnę - Jak nie kocha Raya to po jakiego hugo dalej jest zgrywa jakąś "słłłitaśną" i "crejzii" nastolatkę i ślini się na przemian do Oliviera i Raya??? - totalne zepsucie postaci Felicity.
Na koniec - plus dla powiązania odcinka z Flashem oraz bardzo mało Laurel.

ocenił(a) serial na 7
Ogion_97

jest już założony jeden wątek dotyczący tego odcinka
http://www.filmweb.pl/serial/Arrow-2012-644652/discussion/S01E19+%22Broken+Arrow %22+-+opinie,2628847

ocenił(a) serial na 8
Ogion_97

Jak dla mnie już wszystko wiadomo. Ra's popełnił błąd. Nie tyle co sprowokuje Olivera, a Malcolma, który zabije Ra'sa i zostanie Głową Demona.

Świetne sceny z Roy'em, mam nadzieje, że nie zniknie z uniwersum, dołączy do tytanów lub coś, bo to naprawde ciekawa postać. I całkowicie łykłem jego śmierć zanim się okazało, że to fake.

Odcinek z mieszanymi uczuciami, Ray świetna postać pod względem charyzmy, ale ma ten minus, że gdy jest w jednym kadrze z Oliverem to.. Oliver jest strasznie irytujący i brakuje między nimi chemii na ekranie. Mam nadzieje, że takiego natłoku jak w tym odcinku już nie będzie z nimi, bo źle się na to patrzy.