PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

4x12

ocenił(a) serial na 7

Thea Queen / Speedy leży w TYM grobie. Oliver nie zdecyduje się zabić Malkolma więc zginie Thea

Misiorrrr

Nie sądzę

ocenił(a) serial na 10
Misiorrrr

Moim zdaniem w grobie leży.... Jeśli oglądasz Legends of Tommorow to już wiesz... Tak mi się wydaje... że to może być ta postać..

ocenił(a) serial na 7
KinoManiak_18

Ja jednak obstawiam że to Thea

ocenił(a) serial na 8
Misiorrrr

Równie dobrze może to być ojciec Felicity, jej dziadek, albo mój pies. Przecież twórcy po końcówce trzeciego sezonu dali jasno do zrozumienia, że zakończenie może być całkowicie nielogiczne i niezgodne z tym, co działo się w ostatnich odcinkach, a przynajmniej sposób, w jaki do niego dochodzi. Przez część sezonu Arrow nie mógł opuścić wyspy, ale na potrzeby końcowki sezonu Flasha robi to tak o, pstryknięciem palcem? Nie za bardzo może się z kimkolwiek kontaktować, ale w sumie tak o, skontaktował się z Flashem, który uratował Team Arrow. Oczywiście ani jedno, ani drugie nie zostało pokazane 'w trakcie'. To tak jakby Slade Wilson teraz przyszedł do szpitala, zabił Theę i koniec tematu. Bez pokazywania jak wydostał się z wyspy. IMHO nie ma sensu gdybać - zobaczymy niebawem.