PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jak wrażenia?
Dla mnie ten odcinek był po prostu GŁUPI. Słowo "algorytm" powtarzało się tak często, że już mi się rzygać chciało. Algorytm, który zrobi wszystko, który jedna osoba napisała w przeciągu 2 minut. Algorytm, który rozpozna miejsce, autora, kiedy to zdjęcie zrobił, czy siedział w danym momencie na kiblu, etc. A jeszcze jak pokazali w wiadomościach informację, że zdjęcie zostało sfałszowane powołując się na... ANONIMOWEGO autora to śmiałem się wniebogłosy. Bo przecież pierwszy lepszy Janusz mógł pójść do FBI i powiedzieć "ej, to zdjęcie jest sfałszowane" na co odpowiedzieliby "aa, no ok, dzięki za info"
Ten odcinek przeszedł absurdy absurdów, nawet w sezonie 3/4 nie było chyba takich głupot.
Na plus chyba tylko przedstawienie sytuacji rodzinnej Olivera z synem. Tak wiem, większość płacze i hejtuje. Mi się akurat to podoba, fajnie jest zobaczyć takie trudności ojcowskie tym bardziej po przeżyciach.

mejki

Skoro takie rzeczy ci przeszkadzają to jakim cudem dotarłeś/aś aż do 6óstego sezonu ???

coolerss

Wiesz, oglądasz takie bzdury w trzecim sezonie. Przymykasz na to oko. Oglądasz te same bzdury w czwartym, już się zaczyna to irytować. Nagle w piątym serial odwrócił się o 180 stopni i jesteś mile zaskoczony i zadowolony. Po czym nadchodzi sezon szósty i zaczynają się jeszcze większe pierdoły niż w trzecim i czwartym. Stąd moje maksymalne poirytowanie ; )

mejki

Przynajmniej laska z FBI w to nie uwierzyła co powinno jakoś załagodzić cała sytuacje