PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Organizacja stała za wypadkiem Gambita. W sumie fakt,że zatonięcie statku dające początek całej serii nie było tylko przypadkiem to coś co można było przewidzieć. Trochę namieszali z tą całą Amiko. W ogóle przyszłość 2040 też mało mi się w tym sezonie podoba. Felicity z pewnością nie wie jeszcze jak bardzo potęcjalnie niebezpieczną technologię stworzyła :) Ale to trochę naiwne z jej strony, powinna wiedzieć jakie konsekwecje towarzyszą technologii lokalizujązej dna.

ocenił(a) serial na 7
RadoslawKamil

Problem z Emiko jest taki że skoro miała dostęp do night circle czy jak oni tam mają to po co bawiła się w te całe przebieranie za Arrowa itd, czemu nie skorzystała z ich zasobów do odnalezienia zabójcy matki.
I ja rozumiem daddy issues ale żeby wysadzać cały statek ? C'mon. Przynajmniej dajcie jej jakiś konkretny powód aby to zrobić.
Te plot twisty z nią strasznie na siłe wg mnie.

Krzyczy aby zabić Oliviera do swoich ludzi ale sama tego nie zrobi.
Felicity i jej hakowanie część 2456. Skoro włamała się do dronów aby je zdemaskować to równie dobrze mogłaby by je odłączyć totalnie co nie ? No na logike.
Digle mówiący że skorzysta z zasobów Argus'a....to on pracuje dla nich czy nie ?
Te jego stanie w rozkroku jest denerwujące.
Najlepsza scena ever:
Laska krzyczy "Pomoż mi" kiedy w laboratorium wybuchła bomba.
(Swoją drogą bomba podpisana C4 dla idiotów, którzy by sie nie domyslili)
tylko po to by powiedzieć 2s później do Oliviera "zapomnij o mnie" Serio kto to pisał ? xD

Bardzo podobało mi sie jak Emiko próbuje zniszczyć Laurel. Jak jej nie cierpie.
Sam odcinek jako akcyjniak bez ładu i składu przy wyłączonym mózgu oglądało się nawet przyjemnie. Ehhh xD

coolerss

Podejrzewam, że zabójcą jej matki jest Dante - chciał żeby w pełni oddała się dziewiątemu kręgowi. W ostatnim odcinku wyraźnie podkreślał, że to organizacja jest jej rodziną, gdy ta chciała pogłębić więź z ojcem.
Co do dronów to różne aspekty drona mogły mieć różne "firewall'e", więc to mnie aż tak nie razi.
Diggle pewnie miał na myśli żonkę - ona nadal szefuje ;D
Generalnie zgadzam się, że coraz bardziej naciągane są te wątki i nie sądzę by twórcom udało się je sensownie połączyć w tych paru odcinkach, które zostały do końca sezonu:/

ocenił(a) serial na 7
Azejzel

"Podejrzewam, że zabójcą jej matki jest Dante" - byłbym w szoku ! <sarkazm>
"Podejrzewam, że zabójcą jej matki jest Dante" - mówimy tu o Arrow. Felka z tableta samoloty pasażerskie hakowała....Doceniam fakt że doszukujesz sie logiki....szkoda że twórcy się nie pokusili.

ocenił(a) serial na 7
RadoslawKamil

Gambita zatopił Merlyn. Emiko wiedziała o tych planach, ale jak ojciec ją olał dzień przed wypłynięciem to mu tego nie przekazała. Spaliła plany gdzie pokazane było gdzie Merlyn rozmieścił bomby i tyle. Ale to nie oni je tam umieścili.

Lukininho

Jaki powód miał Merlyn by zatopić ten statek? Emiko to postać dodana na siłe zbyt puźno. Jak mają zakończyć serial to powinni się skupiać na starszych bohaterach i kończyć pomału ich historię a nie dodawać nowych.

RadoslawKamil

Jest wątek na tym forum dotyczący Gambita. Merlyn go zatopił na 99%

Azejzel

no ok ale w jakim celu? co mu to miało dać? albo nie pamiętam jego motywacji w tym kierunku albo nie zostało jeszcze powiedziane

ocenił(a) serial na 10
RadoslawKamil

A jak co mu miało dać przecież w pierwszym sezonie było powiedziane że Marlyn chciał sie pozbyć Roberta bo on chciał mu przeszkodzić w tym jego przedewzięciu dotyczącym Glades te całe trzęsienia ziemi

ocenił(a) serial na 8
RadoslawKamil

Moim zdaniem bardzo dobry odcinek. Dziewiąty krąg - o jak mi serduszko mocniej zabiło, że wprowadzili ten wątek <3 Tylko że on w komiksach trochę tomów zajął, więc mam nadzieję, że nie skończą z tym wątkiem po 2-3 odcinkach. Historia Emiko też na plus.
Laurel również mnie irytuje, mam nadzieję, że na dobre się jej pozbędą.