PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Kiedy na tym statku Arrow zostaje postrzelony to jakis rosjanin wyjasnia mu, ze kazdy przez to przeszedl. Czy tylko mi sie wydaje ze to byl Hugh Jackman? :)

ribasa

Nie, za stary. I sądzę, że Hugh Jackman nie przyjąłby takiej epizodycznej roli w serialu.

alekssandrakrause

Stary bo ucharakteryzowany na brudasa :D Ale też sądze, ze to mało prawdobodobne. Chociaż podobieństwo uderzające :)

ribasa

Tez mialem skojarzenia z Jackmanem, ale tez wiedzialem, ze to nie moze byc on, bo raz, ze serial to za niska 'chyba' liga dla kogos takiego jak on, a dwa, bylo by o tym glosno xd

ribasa

Tak też miałem takie wrażenie, ale już spieszę z wyjaśnieniami - w wielu filmach/serialach widziałem ten zabieg, celowo się charakteryzuje mało znanych aktorów aby byli podobni do tych co w danym czasie są na topie. Np ostatnie odcinek "Oszukać przeznaczenie" 1 z aktorów zupełnie jak Tom Cruise. Inny przykład "Legion" główny bohater zupełnie jak Sam Worthington, choć nie brakło tam znanych aktorów.

ribasa

tez ja go zobaczylam uznalam ze to hugh jackman podobny i wydaje mi sie ze to on ale nie ma go w obsadzie nawet goscinnie nie pisze ze tam gral