PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Arrow 4x10

ocenił(a) serial na 10

Więc wiemy ze to nie Felka leży w grobie, czyżby Diggle jednak??

asafek

Ja jestem za teorią, że jednak Felka zginęła, a to że siedziała w limuzynie to tylko podświadomość Oliviera (podczas rozmowy nie spojrzeli na siebie i nie mieli obrączek) namawiająca go do zemsty na Darku.

SoulGoodmanBB

za bogaty zabieg jak na standardy Arrowa. Teoria nie wypali. Za dużo mindfu*k już do obecnego: kto tam lezy :D

ocenił(a) serial na 9
asafek

Ani Felka ani Dig. Jak dla mnie to żona Dig'a mogła tam leżeć, choć nie wiem czy na jej pogrzeb wpadłby flash ^^

ocenił(a) serial na 7
nerulek

Na pewno. Ciekawe kto wtedy zająłby się małą Sarą, gdy Dig ryzykowałby swoje życie dla Team Arrow, bo pewne jest, że on z drużyny nie odejdzie. Od początku jest kluczową postacią, która nie raz ratowała dupę Oliemu, gdy ten dostawał wpierdzel od przypadkowych leszczy i on jedyny umie go ogarnąć, przemówić mu do rozsądku, kiedy mu odbija palma.
Nikt z rodziny Diga, ani on sam na pewno w tym grobie nie leży.

ocenił(a) serial na 7
asafek

Skoro wraca Roy to obstawiałbym jednak Thea.Co do sceny w limuzynie jestem przekonany,że Felicity nie mówi o Darku tylko o swoim ojcu.Jak wiadomo jest bardzo złym człowiekiem.Choć szczegółów nie znamy to myślę, że to on wpakuje właśnie kogoś do grobu.