Odcinek w miarę dobry,jednak walki tak jakby były mniej dynamiczne.Dwie rzeczy które najbardziej bolą oczy.Jak Merlyn mógł im uciec?Była ich czwórka,został draśnięty strzałą,był raptem kilka metrów od Olivera a mimo to udało mu się uciec?Nie wierzę , że biega szybciej od niego a Tym bardziej Roya.Trochę to w zły sposób pokazali bo nie wiadomo co tak naprawdę się stało.A druga sprawa skok Roya przez samochód gdy chciał ratować Thea.Po co mu to było?Kiedy zwyczajnie mógł przejść/przebiec obok niego,trochę komiczny ten skok był hehe
Faktycznie ten skok Roy'a rzucił się w oczy. Jak dla mnie poza tymi walkami słabymi to słabo była pociągnięta fabułą i drewniane aktorstwo. Nyssa w ogóle mnie przekonuje. Coś czuje że z czasem usłyszymy o Tali al Ghul jako prawej ręce Ra'sa. A Nyssa opuści ojca i przyłączy się do Lauriel i jakiejś innej babki i będą razem walczyć. Bardzo chaotyczny był ten odcinek.
Aaa i przepraszam was za słaby występ w tym filmie ;) No jak na razie Ra's z tych aktorów wygląda najgorzej. Zero tożsamości ma ta postać jak na razie. Lepiej było jak były tylko wzmianki o nim. Wtedy było odczuć jego potęgę. Tutaj aktor jest za młody, bez wyrazu. Mogli kogoś znaleźć podobnego do postaci z mojego avataru, albo przynajmniej podobnie ucharakteryzować. Ra's ma wyglądać jak doświadczony wojownik i "szlachcic" a nie jakiś wsiór z wioski który wyjechał do miasta robić "karierę". No ale już nie będę taki i zobaczę co pokaże ten aktor dalej, na razie nie przekonuje.
Jak wyczytalem ,ze Matt Nable ma zagrac Rasa to bylem w miare zadowolony bo facet nie jest taki zly.
Niestety teraz na koncu 4 odcinka , po obejrzeniu scenki z Rasem czuje niedosyt.
Albo ta postac zostala zwalona przez tworcow albo dobrali zlego aktora.
Wydaję mi się że nie mają w ogóle pomysłu na tą postać. Ogólnie czasami jak widzę ten chaos w scenach i fabule to myślę że już kręcą na siłe. No ale trzeba poczekać, zobaczymy co będzie dalej.
Widzieliśmy go przez kilka sekund. Więc raczej jeszcze go nie oceniajmy. Zresztą nikt nie powiedział że to Ras.
A niby kto?Miecz "sygnety" i inne atrybuty,Nyssa prawie mu buty lizała itd. Któż by to miał być inny?
Oczywiście ze wiem, że był to Ras. Mam nadzieję, że producenci i scenarzyści wymyslą coś fajnego.
Chodzi chyba o pierwsze wrażenie, widząc Rasa w ogóle nie było czuć że to on, że jest tak potężny, źle dobrali aktora i to widać, nie czuć przed nim respektu, ot jakiś kolo po 40tce.
Słynny juz skok Roy'a nadal mnie bawi haha:-) ..pewnie miał wyjść imponująco a nie komicznie:-)
Najlepsze jest to że jakby normalnie pobiegł przed Thea to by ją zasłonił :D hehe Rozumiem że chciał zaimponować Nyssie ;p
Dokładnie to samo sobie pomyslalam:-) ..increible Roy:-) ..i ta jego mina w czasie jump'u haha:-)
hehe ;) tym skokiem mógłby wypowiedzieć wojnę całemu miastu tak jak Charles Bronson ;) Szkoda że tego skoku nie miał opracowanego wcześniej, może by uratował Moire ;)
Haha jej raczej nikt nie był w stanie pomoc:-) ..cos czuje ze ,,Roy Jump'' zostanie nam na dluugo w pamięci:-)
No jak teraz w kolejnym odcinku zobaczę w akcji Roy'a to będę miał uśmiech od ucha do ucha i w pamięci ten skok :D
Haha ..ciekawa jestem tez odcinka poświęconego naszemu jump'erowi:-) ..jaka on tez może skrywac tajemnice?:-)
haha nawet teraz ta piosenka pasuje do motywu muzycznego odkrytej tajemnicy :D wszystko już jest jasne ;)
czekam na jakieś śmieszne filmiki na YouTubie ze skokiem w kosmos Roya z tą muzą w tle :)
Nie no jak sam Ra's al Ghul moglby nie wiedzieć co rządzi naszymi myslami:-) haha
Myślisz że jeszcze będzie zdolny zrobić coś takiego? na pewno w pobliżu będzie musiał być jakiś samochód czy zamknięty kontener na śmieci ;)
A czemu by nie? :) tylko najpierw musialby troche dopracowac ten skok zebysmy nie mieli polewki wiecej :)
Osobiście licze na więcej skocznego Roy'a...będę mogła wytypować jego Top5 Jump:-) haha
Ja liczę na częste pojawianie się siebie w serialu ;) i że przestane być w nim ciotą a będę prawdziwą legendą ;p
Yhym na Twoje momenty tez lidze:-) ..zrobię wtedy Top5 Ra's al Ghul=dangerous man:-)
Wcale nie jestem niebezpiecznym człowiekiem. Tak na prawdę walczę o słuszną sprawę by nie było takich akcji jak teraz np są w Polsce czy np na świecie sprawa z Islamem i Izrealem ;) Widzę teraz że jest dużo ludzi co już ma dość systemów które są stworzone na bazie złudnej demokracji. Co raz częściej dochodzi do protestów, co raz więcej ludzi wychodzi na ulicę(niestety jeszcze nie w Polsce). Gdy wszyscy Ci ludzie by się razem zjednoczyli obalili by nie jeden rząd. - Ra's al Ghul ;)
Wiesz,legendy mają to do siebie,że przeważnie stają się nimi dopiero po śmierci. ;) Czego oczywiście nie życzę.