PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Arrow

ocenił(a) serial na 5

Naprawdę po przemyśleniach niektórych osób tutaj na forum.... i nowym promo 10 odcinka zaczynam myśleć że to Malcolm uratuje Oliwiera... skoro pokazuje miecz Felicity i Johnowi to musiał tam być gdzie Oli walczył z Rasem. Bezinteresownie by tam nie jechał. Uważam że to on jest postacią która stoi nad ciałem Arrowa. I tak wracając do Malcolma może on ma własne jamy łazarza skoro wtedy jak w finale 1 sezonu przeżył mimo tego że był przebity strzałą. Co sądzicie?? To on go uratuje??

waldek1987

W sumie teoria dobra jak wszystkie inne, ale coś w tym może być. W tej chwili można się spodziewać wszystkiego, bo sytuacja jest i tak patowa więc niewiele może mnie już zdziwić :) Ale kurcze Malcolm... to byłby ciekawy zwrot akcji. I pojawiłoby się podstawowe pytanie "Dlaczego?" Jaki miałby interes w uratowaniu Olliego poza tym, że zrobiłby to dla Thei?

ocenił(a) serial na 5
Kikyo22

no.... nie mogę się już doczekać następnego odcinka.... Zrobiłby to dla Thei?? Mi się wydaj że Malcolm wie że dużo groźniejszym przeciwnikiem jest Ras i liczy że we dwóch z Oliwierem go pokonają

waldek1987

No owszem to też prawda, ale Thee też sobie chyba szkolił właśnie po to żeby mieć z niej jakiś pożytek w razie czego :)

ocenił(a) serial na 5
waldek1987

Obejrzałem sobie przed chwilą scenę w której Oliver walczy z Malcolmem w pierwszym sezonie. Oliver przebija siebie strzałą. Wygląda jakby walnął sobie w serce i przy okazji Malcolmowi, ale zakładam, że u niego to było nad (okolice barku czy coś), a Malcolm dostał w serducho, ale tak też nie mogło być raczej. Ja stawiam, że Malcolm leżąc udał że nie żyje lub zemdlał z bólu, a Oliver tego nie zweryfikował razem z Digletem, bo trzeba było spieprzać.

ZuberP2M

No to ma ręce i nogi. Zobaczymy, czy wprowadzą do serialu motyw z jamą Łazarza taki jak w komiksie, czy może wyjaśnią nam inaczej te dziwne zmartwychwstania :)

ocenił(a) serial na 10
waldek1987

TO co jest martwe powinno zostać martwe. Nienawidze zmartwychwstań

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

to lepiej nie czytaj komiksow DC ani komiksow MARVELA

ocenił(a) serial na 10
egon4

Ależ ja ich nie czytam

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

no to w tym serialu bedziesz w szoku ile razy ktos zmartwych wstanie

ocenił(a) serial na 7
TyrionLanister

nie żebym się czepiał ale w GoT też są zmartwychwstania :P

ocenił(a) serial na 8
TyrionLanister

Popieram, jednak w komiksach tego typu tak to już jest że milion razy ktoś zmartwychwstaje ;) a szkoda...