PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Ale to jest rewelacyjny bohater. Każda scena w której ta postać jest na ekranie po prostu wgniata w
fotel. Jego wygląd jest genialny. Sama postać Slade'a i aktor w nią się wcielający również najwyższa
półka. Swoją drogą drugi sezon to mistrzostwo, im dalej, tym lepiej.

ocenił(a) serial na 7
Szejku

Wymarzony i prawdopodobny finał: Deathstroke wyznacza ultimatum; jak arrow (może wyjawi jego tożsamość?) nie zjawi się w wyznaczonym miejscu to zniszczy miasto i zabije jego rodzine. Arrow pojawia się z sarą, digglem przy snajpie (felicity przy kompie).Deathstroke wkracza ze swoją armią do miasta. Jest w niej też Ravager (ma podobno zadebiutować w 20 odcinku). Zaczyna się walka. Arrow głównie walczy z deathstrokiem, a sara z ravager. Czasami zabijają też członków armii. Diggle nawala sniperką lub karabinami/pistoletami. W tle widać jak armia DS demoluje miasto. Arrow korzysta z wszystkich rodzajów strzał (Normalnych,oślepiających,wybuchających,obezwładniających,linowej,otruwającej). czasami pokazywana jest walka Arrow z DS na wyspie. Wraca z pomocą Roy już jako Arsenal. (w 20 odc. ma on wrócić z zemstą na arrow). Walka kończy się wybiciem drugiego oka Sledowi :D :D :D :D

ocenił(a) serial na 7
HELLBOOOY

ciekawa koncepcja

ocenił(a) serial na 10
HELLBOOOY

Na pewno tak miało być, twórcy już to nakręcili, ale teraz przeczytali twoją wypowiedź tutaj, po czym by nie wyjść na przewidywalnych, postanowili zupełnie zmienić scenariusz i nakręcić finał od nowa :P.

ocenił(a) serial na 9
HELLBOOOY

hehe.. ale pojechałeś ze spekulacjami :D masz browara jak trafisz ;D

Szejku

Nie da się ukryć, że aktor doskonale wczuwa się w rolę, którą gra, ale już w Spartakusie Krew i Piasek można było zobaczyć jego talent. Szkoda było by pożegnać się z nim już w finale 2 sezonu, dlatego mam nadzieję, że scenarzyści mają wobec niego dalsze plany.

jaskier18

No właśnie, też się tego boję.

ocenił(a) serial na 8
Szejku

Uwielbiam Manu Benetta, uważam że wykreowana przez niego postać Deathstroke'a jest po prostu idealna, spełnia wszystkie moje wyobrażenia. Mroczny, inteligentny, a największe wrażenie robią jego oczy, no i ten charakterystyczny głos. Brak słów!!!!! :)
Mam nadzieję, że tak łatwo nie wyeliminują Slade'a, jego postać wiele wnosi do serialu, w końcowym starciu liczę na pojedynek nie tylko Olliego i Slade'a ale równie genialnie wykreowanej postaci Malcolma Merlyna :))))

ocenił(a) serial na 4
bzyczek881126

Nie ma co martwić się o Slade'a. Kiedyś czytałem wywiad ze "Slade'm" (nie wrzucę linka bo nie pamiętam gdzie to czytałem) i Manu Banett potwierdzi, że pojawi się w 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 6
BluRay2012

A ja czytałem wywiad z Banettem który powiedział że w drugim sezonie definitywnie zakończy się wątek Arrowa z jego osobą.

ocenił(a) serial na 4
Bartonson12

To ja już sam nie wiem. Może zmienił zdanie?