PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witajcie :)
Uwielbiam The Flash, od niedawna zaczęłam oglądać też Arrow. Kilka dni temu zauważyłam na
Facebooku Stephena Amella dużo zdjęć osób w koszulkach
(https://w ww.facebook. com /stephenamell/photos/a.147252908693318.37696.146921975393078/7
15019675249969/). Czy F*ckCancer jeszcze działa? Chciałabym wesprzeć akcję i kupić, czy na
innych stronach, gdziekolwiek, można to zrobić?
Będę Wam wdzięczna za pomoc. :)

ocenił(a) serial na 8
RavenStark

Akcja była dwa razy kontynuowana. Na dzień dzisiejszy już się skończyła ale wiem że Stephen Amell chce jeszcze raz spróbować ;) ale kiedy to nie wiem. muszę przejrzeć interview z ostatniego Fanscreen Flash vs Arrow bo chyba tam o tym wspominal ;)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

i co z tymi koszulkami?????? Wiadomo gdzie można kupić ???

ocenił(a) serial na 8
konsal

Myślałam ze juz sobie zamowilas. Bo jakies dwa tyg temu na FB Stephen Amell oglaszal rozpoczevie akcji. Trwala ona kilka dni i juz sie skonczyla. Ja akurat zdazylam zamowic :p Stephen mowil ze to ostatni raz. Ale szykuje na pewno i inne projekty ;)) wez na FB polub jego profil i ze wszystkim bedziesz na bieżąco :))

ocenił(a) serial na 8
konsal

Sorki ale zapomnialam tutaj wkleic info ;/

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

A przyszła już ? Ile kosztowała dostawa i koszulka ??

ocenił(a) serial na 10
konsal

Cholera nie wybacze sobie, że nie zdążyłam zamówić....

ocenił(a) serial na 8
konsal

uwaga uwaga!!! w nast tygodniu prawdopodobnie rusza nowa akcja Amella z koszulkami, tym razem pomoc bedzie skupiała się na PTSD i samobójstwach wśród młodych ludzi. więcej info później jak coś :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Daj tutaj znać jak będziesz coś wiedzieć !!!

ocenił(a) serial na 8
konsal

i zaczęła się nowa kampania Amella. tutaj link :)
https://represent.com/sinceriously

ocenił(a) serial na 8
konsal

No ja w ostatnirj chwili sie ogarnelam ;p z racji ze teraz jest okres przedświąteczny to przyjdzie pewnie z poczatkiem stycznia. Ogolnie z przesylka wyszlo mi 100zl w zaokragleniu. Ale dobrze ze uruchomione tym razem platnosc PayPal. To ze wlasnie śledzę Stephena na FB duzo daje;) byly tym razem jeszcze do wyboru rozne kolory,bluzy,torby. Ja zamowilam różową :p

ocenił(a) serial na 8
konsal

koszulka dotarła do mnie od razu po świętach, więc bardzo szybko ja na to że wędrowała z LA i stwierdzam że jest po prostu idealna (patrz avek :) )

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Super wygląda... szczerze zazdroszczę i czekam na kolejna okazje.

ocenił(a) serial na 8
RavenStark

hej, będzie ktoś zamawiał koszulkę z nowej kampanii Amella? :) byłabym wdzięczna za odpowiedź. :)

ocenił(a) serial na 8
Madja94051

ja juz zamówiłam, ale bluzę tym razem :D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

szkoda, że nie pisałam wcześniej, bo mam ochotę na koszulkę 3/4 i może razem byśmy zamówiły, taniej by wyszło czy coś. :)

ocenił(a) serial na 8
Madja94051

No wtedy mniej za przesyłkę by bylo. Przy nastepnej okazji z chęcią :))to nie ostatnia jego akcja. Gdyby nie to ze juz mam koszulke to pewnie skusilabym sie na zakup jeszcze jeden teraz ale coz...;)

Madja94051

Ja bym chętnie się dołączyła :D Jakby coś to pisz na sylwus 0119@g mail. com ;)

ocenił(a) serial na 8
RavenStark

Może ktoś jeszcze chce zamówić??? :)

ocenił(a) serial na 10
Madja94051

Ja też będę zamawiać, ale bzyczek881126, takie pytanko, jaki rozmiar koszulki zamówiłaś, a jaki nosisz??:P To znaczy, chodzi mi o to, czy skoro nosze M, to mogę zamówić M damską, czy dostanę M amarykańską, jak na jakąś fastfoodziarę ?:)))

konsal

Konsal, a czy mogłabym się dołączyć do zamówienia? W sensie, bo nie mam karty, a chciałabym koszulkę zamówić, pieniądze bym wysłała albo przelewem, albo jakby Ci przyszła paczka, to być mi wysłała za pobraniem i obie byłybyśmy pewne, że dostaniemy kasę/koszulkę :) I przesyłka wyszłaby taniej :P

ocenił(a) serial na 10
RavenStark

Ja będę wiedziała coś za dwa dni, przed weekendem, bo może będę miała okazję załatwić sobie koszulkę z poprzedniej akcji F&CK CANCER, a wtedy już nie zamawiałabym tej :)

konsal

Na koszulkę z poprzedniej akcji też bym była chętna, jakby była możliwość :D
Tak czy inaczej, napisz na mejla ;) (sylwus0119 @gmail. com)

ocenił(a) serial na 8
RavenStark

Jak cos to ja po weekendzie tez bede wiedziala czy jeszcze jedna koszulke nie zamowic :)) wiec jak najbardziej mozemy razem. We wtorek najpozniej dam znac :)

bzyczek881126

Świetnie, dzięki wielki. :)
W takim razie prosiłabym o kontakt tutaj lub na ww mejla. :)

ocenił(a) serial na 8
RavenStark

Spoczko. Napiszę ;)

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Ja też mogę się dołączyć? ;)

ocenił(a) serial na 8
Madja94051

Spoczko. Podaj maila ;))

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

martadominika9405@wp.pl

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

I dziękuje bardzo. ;)

bzyczek881126

I jak, bzyczek881126, zamawiasz? :D

ocenił(a) serial na 8
RavenStark

Raczej tak. We wtorek sie skontaktuje z wami mailowo i podam szczegoly. Takze zastanawiajcie sie co byscie chcialy ;D

bzyczek881126

OKOK, tak po prostu piszę, żebyśmy się nie spóźniły (jak to było w moim przypadku przy F&CK CANCER ) xd

ocenił(a) serial na 8
RavenStark

Damy radę ;))) poza tym to dopiero pierwsza edycja. Na pewno będą wznawiane. Tak jak miało to miejsce przy F&ck Cancer ;)

bzyczek881126

:D
Mam nadzieję, że wznowią jeszcze F&ck Cancer :/

ocenił(a) serial na 8
RavenStark

Ja też mam taką nadzieję, bardzo bym chciała koszulkę z kampanii F&ck Cancer. :D

ocenił(a) serial na 8
konsal

Noszę L i zamowilam L :)) pasuje idealnie. Odpowiednia na dlugosc,bo balam sie ze moze byc za krotka,na ogol z nadrukiem takie sa. Ale jest naprawdę super ;))))

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Ok, super, dzięki za wiadomość! :)

ocenił(a) serial na 8
konsal

Czy z tymi koszulkami nadal aktualne? Będziecie coś zamawiać?

ocenił(a) serial na 10
EviQ

Za późno, obie kampanie są już zakończone ;) Musisz czekać na kolejną :P Jeszcze dwa dni trwa kampania Jareda Padaleckiego, którą też promuje Amell.

ocenił(a) serial na 8
konsal

wiem, że się już zakończyły ale jestem dobrej myśli co do jakiejś nowej albo kontynuacji więc chciałam się dowiedzieć czy toś jeszcze będzie zainteresowany...

ocenił(a) serial na 10
EviQ

ja napewno ;)

ocenił(a) serial na 8
konsal

to może zamówimy razem?
ewawis93@wp . pl - jako dodatkowy kontakt w razie co