Witajcie :)
Uwielbiam The Flash, od niedawna zaczęłam oglądać też Arrow. Kilka dni temu zauważyłam na
Facebooku Stephena Amella dużo zdjęć osób w koszulkach
(https://w ww.facebook. com /stephenamell/photos/a.147252908693318.37696.146921975393078/7
15019675249969/). Czy F*ckCancer jeszcze działa? Chciałabym wesprzeć akcję i kupić, czy na
innych stronach, gdziekolwiek, można to zrobić?
Będę Wam wdzięczna za pomoc. :)
Akcja była dwa razy kontynuowana. Na dzień dzisiejszy już się skończyła ale wiem że Stephen Amell chce jeszcze raz spróbować ;) ale kiedy to nie wiem. muszę przejrzeć interview z ostatniego Fanscreen Flash vs Arrow bo chyba tam o tym wspominal ;)
Myślałam ze juz sobie zamowilas. Bo jakies dwa tyg temu na FB Stephen Amell oglaszal rozpoczevie akcji. Trwala ona kilka dni i juz sie skonczyla. Ja akurat zdazylam zamowic :p Stephen mowil ze to ostatni raz. Ale szykuje na pewno i inne projekty ;)) wez na FB polub jego profil i ze wszystkim bedziesz na bieżąco :))
uwaga uwaga!!! w nast tygodniu prawdopodobnie rusza nowa akcja Amella z koszulkami, tym razem pomoc bedzie skupiała się na PTSD i samobójstwach wśród młodych ludzi. więcej info później jak coś :D
i zaczęła się nowa kampania Amella. tutaj link :)
https://represent.com/sinceriously
No ja w ostatnirj chwili sie ogarnelam ;p z racji ze teraz jest okres przedświąteczny to przyjdzie pewnie z poczatkiem stycznia. Ogolnie z przesylka wyszlo mi 100zl w zaokragleniu. Ale dobrze ze uruchomione tym razem platnosc PayPal. To ze wlasnie śledzę Stephena na FB duzo daje;) byly tym razem jeszcze do wyboru rozne kolory,bluzy,torby. Ja zamowilam różową :p
koszulka dotarła do mnie od razu po świętach, więc bardzo szybko ja na to że wędrowała z LA i stwierdzam że jest po prostu idealna (patrz avek :) )
hej, będzie ktoś zamawiał koszulkę z nowej kampanii Amella? :) byłabym wdzięczna za odpowiedź. :)
szkoda, że nie pisałam wcześniej, bo mam ochotę na koszulkę 3/4 i może razem byśmy zamówiły, taniej by wyszło czy coś. :)
No wtedy mniej za przesyłkę by bylo. Przy nastepnej okazji z chęcią :))to nie ostatnia jego akcja. Gdyby nie to ze juz mam koszulke to pewnie skusilabym sie na zakup jeszcze jeden teraz ale coz...;)
Ja też będę zamawiać, ale bzyczek881126, takie pytanko, jaki rozmiar koszulki zamówiłaś, a jaki nosisz??:P To znaczy, chodzi mi o to, czy skoro nosze M, to mogę zamówić M damską, czy dostanę M amarykańską, jak na jakąś fastfoodziarę ?:)))
Konsal, a czy mogłabym się dołączyć do zamówienia? W sensie, bo nie mam karty, a chciałabym koszulkę zamówić, pieniądze bym wysłała albo przelewem, albo jakby Ci przyszła paczka, to być mi wysłała za pobraniem i obie byłybyśmy pewne, że dostaniemy kasę/koszulkę :) I przesyłka wyszłaby taniej :P
Ja będę wiedziała coś za dwa dni, przed weekendem, bo może będę miała okazję załatwić sobie koszulkę z poprzedniej akcji F&CK CANCER, a wtedy już nie zamawiałabym tej :)
Na koszulkę z poprzedniej akcji też bym była chętna, jakby była możliwość :D
Tak czy inaczej, napisz na mejla ;) (sylwus0119 @gmail. com)
Jak cos to ja po weekendzie tez bede wiedziala czy jeszcze jedna koszulke nie zamowic :)) wiec jak najbardziej mozemy razem. We wtorek najpozniej dam znac :)
Raczej tak. We wtorek sie skontaktuje z wami mailowo i podam szczegoly. Takze zastanawiajcie sie co byscie chcialy ;D
OKOK, tak po prostu piszę, żebyśmy się nie spóźniły (jak to było w moim przypadku przy F&CK CANCER ) xd
Damy radę ;))) poza tym to dopiero pierwsza edycja. Na pewno będą wznawiane. Tak jak miało to miejsce przy F&ck Cancer ;)
Ja też mam taką nadzieję, bardzo bym chciała koszulkę z kampanii F&ck Cancer. :D
Noszę L i zamowilam L :)) pasuje idealnie. Odpowiednia na dlugosc,bo balam sie ze moze byc za krotka,na ogol z nadrukiem takie sa. Ale jest naprawdę super ;))))
Za późno, obie kampanie są już zakończone ;) Musisz czekać na kolejną :P Jeszcze dwa dni trwa kampania Jareda Padaleckiego, którą też promuje Amell.
wiem, że się już zakończyły ale jestem dobrej myśli co do jakiejś nowej albo kontynuacji więc chciałam się dowiedzieć czy toś jeszcze będzie zainteresowany...