PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63899
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jak w temacie. Którą postać kobiecą najprzyjemniej się wam ogląda? Nie pytam tu o charakter ani nic, tylko sam wygląd. Na kogo najlepiej się patrzy? Bo jak dla mnie to Sara zdeklasowała wszystkie inne, żadna nie ma do niej startu ;) Czasem odpalam ponownie odcinki drugiego sezonu tylko po to, żeby ją pooglądać :P Nie dziwie sie że Oliver dla niej rzucił Laurel :D

użytkownik usunięty
HankMoody

Dla mnie Sara jest własnie jeszcze gorsza niż Laurel :D ma takie dziwne coś w podbródku hahah!
Mi osobiście najbardziej podoba się Felicity :)

HankMoody

co do Sary to się zgodzę ale tylko jeśli mówimy tu o aktorce która grała w pierwszy sezonie czyli Jacqueline MacInnes Wood (http://www.mediamikes.com/wp-content/uploads/2011/08/jacquelinemwood-B-e1312908 594927.jpg) bo ona była naprawdę świetna. ta nowa Sara jest beznadziejna, dokładnie jak to przedmówca zauważył ma bardzo dziwny podbródek... powiedziałbym Laurel ale to chyba najgorsza rola w historii Katie Cassidy (to już w ''Gossip Girl'' miała lepiej stworzoną rolę). moim zdaniem to Isabel (Summer Glau), Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) i matka Oliver'a Moira (Susanna Thompson). Thea niby nie jest zła ale jakaś taka szurnięta...

ocenił(a) serial na 5
Bee_Jay_2

Wiadomo czemu aktorka wcielająca się w Sarę została zamieniona? Ona faktycznie jest piękna, mowie to jako kobieta :P

ocenił(a) serial na 5
HankMoody

moim zdaniem najlepsza jest Felicity :) ma zabawne teksty i uwielbiam wszystkie sceny z jej udziałem.

ocenił(a) serial na 7
carolina_liar

Te teksty są żałosne, żenujące i pedalskie.

ocenił(a) serial na 4
barry4500

jezusmaria, nie wierzę. Jest ktoś na tym forum, kto ma o Felicity takie samo zdanie jak ja :OOO Myślałem, że jak sie ujawnie to zostane zniszczony przez fantyków, całe szczeście że jest ktoś jeszcze

ocenił(a) serial na 5
barry4500

cieszę się, że poznałam Twoją opinię, ale obawiam się, że nic nie wniosła do dyskusji...

ocenił(a) serial na 7
carolina_liar

Trudno by wniosła, skoro Felicity nic nie wnosi do tego serialu. To tak jakby dyskutować o klocku, który Oliver postawił w kiblu w odcinku 8, w cięciu pomiędzy sceną piątą i szóstą. Nie wiem po co Felicity romansuje z Flashem skoro wiadomo, że Flash weźmie ślub z murzynką ze swojego własnego serialu. Tak samo po co Felicity bajeruje Olivera skoro wiadomo, że będzie z Laurel kiedy ta zostanie Black Canary? Po co na siłe wciskają wszędzie postać Felicity skoro jej ostatecznym przeznaczeniem jest i tak tylko pranie skarpet i odkurzanie im tajnej bazy? Postać bezsensowna i bez przyszłości.

ocenił(a) serial na 5
carolina_liar

A jak się ubierze " odświętnie " to jest miło zawiesić oko ;)

ocenił(a) serial na 8
HankMoody

osobiście mi się podobała Huntress :) ale poza nią to Thea i Felicity

nurfhei

Mi także Huntress :)

ocenił(a) serial na 7
HankMoody

Bezapelacyjnie Felicity - jej słodkie zboczenie jest genialne:)
Najpierw coś palnie, potem próbuje się wykręcić, a każdym kolejnym słowem jeszcze bardziej się pogrąża.
Ecchi w najlepszym, intelektualnym wydaniu.
Jej osoba dodaje smaczku temu serialowi. I to właśnie dzięki swojemu "językowi" sprawia że jej postać to nie typowy geek konieczny by dopełnić nudnego mięśniaka.
Gdyby nie jej słodkie zboczenie, serial byłby przeciętny, a po tym "postanowieniu" z drugiego sezonu, nawet poniżej (od drugiego sezonu, Pan Strzała jest dla mnie taką niedorobioną wersją Batmana)
Felicity jest światełkiem w tunelu:) (i mówiąc w jej stylu "nie w sensie że jej tunelu, bo przecież nie myśli o tym aby Oli wjechał w nią swym pociągiem, a światełko nie oznacza... lepiej bym już nic nie mówił":p)

ocenił(a) serial na 8
HankMoody

Felicity ona jest poprostu niesamowita :D To z nią Oliver powinien chodzić :)

HankMoody

Mnie się najbardziej podoba Laurel. Ale Felicity ma swój urok tylko te bryle niech jej ktoś zdejmie. Nie lubię kobiet w okularach tak jak facetów z wąsem.

ocenił(a) serial na 7
HankMoody

Isabel Rochev - Summer Glau :)

No, ale oczywiście wszystkie są bardzo ładne.

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

Sarah i Laurel są beznadziejne, wkurzające i brzydkie - widać że siostry :D Laurel w dodatku jest hipokrytką ale i tak wolę nią od Sary.

Najlepsza jest Thea, na początku serialu strasznie mnie irytowała ale szybko się zmieniła - uwielbiam ją. Felicity jest na drugim miejscu. i nawet polubiłem Isabel Rochev.

swridicktrek

Nie wiem co ty widzisz w Thea...nie toż że brzydka to jeszcze jest beznadziejną aktorką,ona i ten jej chłoptaś idealnie do siebie pasują,irytuje w pierwszym jak i w drugim sezonie,Laurel bije ją na głowe pod każdym względem,Felicity to ciepła klucha...jej tylko laptop pod nos podać..

ocenił(a) serial na 7
HankMoody

Jak dla mnie to Helena najlepsza :)

BoBo_halina

Odnośnie kobiet w tym serialu to tylko i wyłącznie Felicity :) Ewentualnie Laurel albo Sarah :)

ocenił(a) serial na 10
BarneyStinson22

Bezapelacyjnie Laurel.

ocenił(a) serial na 3
HankMoody

Jeśli chodzi tylko o "patrzenie", to wyjdzie pewnie Isabel Rochev czyli Summer Glau, choć zastrzegam że mowa wyłącznie o postaci w stroju normalnym, tzn. bez kostiumu (anty)bohaterskiego (no bo chyba nie powiecie, że Isabel w tym kostiumie też Was pociąga!). W kostiumie z całą pewnością wygrywa Sara jako Canary. Ona również powinna być zwycięzcą, gdy chodzi o dotychczasowy scenariusz i fabułę dotyczącą tej postaci w serialu.

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

Dla mnie i z charakteru i z wyglądu najlepsza jest i będzie Felicity :-)

ocenił(a) serial na 9
HankMoody

A ja wam wszystkim powiem tyle: Gdybym miała takie krytyczne zdanie za temat wszystkich aktorów tego serialu (jak większość osób w tej dyskusji) to nie traciłabym czasu na jego oglądanie. Nara.

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

Sarah? naprawdę? Ona jest ohydna. Ciągle wygląda jakby się miała zaraz rozpłakać. Szkoda, że zamienili aktorkę z pierwszego sezonu, była dużo ładniejsza. Ja osobiście najbardziej lubię Felicity, mimo że dużo osób uważa, że jest beznadziejna (to nieprawda :D). Moim zdaniem wnosi dużo humoru w serial i dzięki temu kocham "Arrow" jeszcze bardziej ;)

ocenił(a) serial na 3
snow11

"Ciągle wygląda jakby się miała zaraz rozpłakać."?? Jako Canary, z tą opaską na oczy? Coś chyba się nie zgadza...

ocenił(a) serial na 10
hando

Jako Sara, bez kostiumu. Wszystko się zgadza...

ocenił(a) serial na 3
snow11

Szczegóły anatomiczne to jedno, charakter bohatera - jak element całej fabuły - drugie, a już gra aktorska - to właściwie trzecie. Co do detali anatomicznych, ciężko oceniać kogoś za coś, na co nie ma się tak naprawdę wpływu (pomijam kwestie chirurgicznych interwencji). Czasem pewne ułomności, jeśli za takowe rzeczywiście je uznamy, można przekuć w sukces, i tak - moim skromnym zdaniem - stało się w przypadku Sary "Canary". Humor, jakiego wiele na początku faktycznie wniosła Felicity, mi zaczął się przejadać (bo ileż można grać na "jednej nucie"?!). Stokroć wolę już pewien ulotny czar i powiew świeżości, dramatyzmu oraz poświęcenia, jakie szły za bohaterką, co do której, jak widzę, mamy pewne różnice poglądów. ;)

ocenił(a) serial na 10
hando

Każdy ma swoje zdanie. Mnie ona bardo wkurzała w serialu i, jak dla mnie, to nic nie wniosła.

ocenił(a) serial na 10
hando

No, ale w końcu jestem dziewczyną, więc na pewno inaczej na nią patrzę niż ty.

ocenił(a) serial na 7
HankMoody

Wybaczcie, że wtrącę tu swoje trzy grosze, ale muszę. Nie rozumiem po co zakładać taki temat. Znaczy rozumiem, ludzie chcą podzielić się swoją opinią, dowiedzieć co inni myślą i w ogóle, ale najczęściej takie posty doprowadzają do konfliktów i kłótniach na forum. Wiadomo, że każdy ma inny gust i nie każdemu podoba się to co podoba się innemu, więc po co w ogóle zaczynać taki temat?

ocenił(a) serial na 3
Kawusia25_2

Hm, nie wiem jak inni, ale ja mam wrażenie, że kłótni w tym wątku póki co nie ma... Zawsze też miałem wrażenie, że najbardziej interesujące są rozmowy o gustach (o biustach też... ;-)).

ocenił(a) serial na 3
HankMoody

Większość chyba źle przeczytała, ale chodzi jedynie o wygląd nie o charakter. Amanda Waller i Nyssa.

ocenił(a) serial na 5
kosciolek8

Dla mnie bezkonkurencyjna była Shadow, najbardziej mi było jej szkoda. Wkurzony byłem ze nie "wybrał" Shadow a Sare ;)

HankMoody

Najprzyjemniej oglądało mi się Shado, bez dwóch zdań.

ocenił(a) serial na 8
HankMoody

Z kobiecego punktu widzenia dla mnie najatrakcyjniejsza jest Katrina Law "Nyssa" i Emily Bett Rickards "Felicity" :D

ocenił(a) serial na 9
HankMoody

Moją faworytką jest Thea chociaż podobały mi się także Huntress i Cupid. Felicity jest ok, ale zdecydowanie wolę ją w okularach niż bez xD No, Shado też była całkiem, całkiem. Ogólnie pod tym względem (choć oczywiście nie tylko pod tym) "Arrow" stoi na wysokim poziomie ;)