PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63844
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Laurel

ocenił(a) serial na 8

Jesteś tak irytująca, że potrzebujesz własnego tematu...

ocenił(a) serial na 10
patttka11

Co nam zrobiła? hmmm niech pomyślę urodziła się :-)
Wiem wiem to jest postać fikcyjna ale nie cierpię babska ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ale za co? Argumenty proszę. Serio chce zrozumieć o co z nią chodzi, bo każdy tylko pisze, że jest wkurzajaca, że jej znosi, ale zero powodów i przykładów czemu

ocenił(a) serial na 10
patttka11

oki argumenty. Pa paskudny charakter. zachowuję się jakby wszytkie rozumy pozjadała, wszystkim chcę rządzić i wszytkich obwinia o swoje nieszczęścia( 2 sezno alkoholizm) tylko nie siebie. Cały czas chciała powrotu Sary a gdy ta wróciła to wyrzuciła ją za drzwi. Miałą pretensję do Olivera że ten ją zdradził a to samo zrobiła z Tommym.
Na wszystkich patrzy z góry... najpierw robi a potem myśli.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Szczerze, też mogłabym się tak zachować w pierwszej chwili, w nerwach gdyby moja siostra wróciła po latach "udawania", że nie żyje i na dodatek mając w pamięci jej romans z facetem, którego kochałam. Czy ma paskudny charakter, obwinia wszystkich o swoje porażki... ja niczego takiego nie zauważyłam. No cóż, ja ją widzę jako silną, samodzielną kobietę, która wiele w życiu przeszła i jak cała reszta chce na swój sposób pomagać i walczyć. Oczywiście nikogo nie przekonam do swoich racji, ale może jako BC dziewczyna znajdzie trochę uznania, czego osobiście jej życzę ;)

ocenił(a) serial na 10
patttka11

wiesz ja też nikogo nie chcę przekonywać do swojego zdania. ja po prostu tak widzę tą postać:-)
osobiście mam nadzieję że może jednak sprawdzi się w roli BC bo wtedy o wiele łatwiej będzie ją znosić w serialu ale jaka będzie to czas pokaże :-)

ocenił(a) serial na 7
patttka11

Szczerze..chyba każdy życzy jej większego uznania jako BC:-)