PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Oliver, żeby nie dopuścić do zabójstwa ludobójcy, zdrajcy i osoby, która sprowadziła na nich same problemy, bo zabijanie jest takie złe i niczego nie rozwiąże, wpada do siedziby innych zabójców i wykańcza ich jak kaczki razem ze swoim kolegą z karabinem maszynowym, a dodatkowo więzi córkę tamtejszego bossa... Ktoś umie wytłumaczyć sens tego wszystkiego, bo chyba scenarzyści już się sami gubią w swoim rozumowaniu?

ocenił(a) serial na 8
Bad_Blake

Może rzeczywiście to trochę naciągane, ale w całym serialu jest pełno takich scen walki. Poza tym w wielu momentach Oliver i Digg wykańczają pojedynczych członków Ligii, a wiadomo, że w strzelaniu z łuku Arrow jest najlepszy. Poza tym Digg zadawał większe rany napastnikom zanim ci założyli strzały na cięciwy :)

ocenił(a) serial na 10
Bad_Blake

wiesz co oni już sami nie wiedzą co robić.... gubią się w tym i wymyślają same głupoty i myślą że widz to kupi?
Ja mam nadzieję że chociaż koniec sezonu będzie miał ręce i nogi...

MagdaLena121

Zastanawia mnie to że Oliver podobno przestał zabijać. Trochę ważniejsze postaci stara się utrzymać przy życiu ale jeżeli chodzi o przypadkowe osoby to wybija po kolei. Gdzie tu sens?

ocenił(a) serial na 10
crashwin

On ich nie zabija;p strzela do nich ale tak żeby ich nie zabić;p tylko obezwładnić i wsadzić za kratki...

MagdaLena121

Szczególnie w tym odcinku bardzo dobrze mu szło niezabijanie :D

ocenił(a) serial na 10
crashwin

w tym odcinku to nic się kupy nie trzymało

MagdaLena121

Jeszcze te dziwne sceny z Oliverem mogę przeboleć ale ATOM to jakiś głupi żart. Miałem nadzieję że ta scena z lataniem mu się śni, niestety się myliłem. ATOM to przecież naukowiec który ma umiejętność zmiany swojego rozmiaru a nie gościu w zbroi ala Iron Man.

ocenił(a) serial na 7
crashwin

..może jeszcze ATOM coś nam pokaże;p...

agueda0712

Strzelanie z rąk wiązkami laserów i wbudowany komputer w stylu Jarvis.

ocenił(a) serial na 7
crashwin

..zawsze coś;D

ocenił(a) serial na 10
crashwin

O Atomie to szkoda gadać... zastanawiam się po co w ogóle wprowadzili tą postać?
A ten Jego kostium ? wygląda jak kupa złomu
W momencie kiedy on odleciał jedyne o czym myślałam to żeby silniczki przestały mu działać ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..haha;pp..no nie mogę ;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Kochana no powiedz mi czy ten Jego odlot nie wyglądał komicznie?

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Wyglądał!...ja się z Tobą wyjątkowo zgadzam;pp

ocenił(a) serial na 8
crashwin

Czy postać, która może tylko i wyłącznie zmieniać swoje i innych rozmiary byłaby interesująca ? W każdym razie nie dla mnie. To, że może on latać i strzelać tymi wiązkami światła tylko ją ,,urozmaica'' aczkolwiek w dość dziecinny sposób :)

359

Mogli wstawić jakąś inną postać a nie przerabiać tą. Jest ich przecież w DC sporo. To tak jakby ktoś uznał że Batman jest nudny bez mocy i dodał mu umiejętność latania. Skoro postać jest nudna to po co ją dodawać do serialu i zmieniać.

ocenił(a) serial na 8
359

spoko nie za długo juz pociągnie w Arrow, przejdzie do swojego serialu z innymi ( Cold, Stein, Canary?? )

bzyczek881126

Nie za bardzo rozumiem co znaczy "z innymi ( Cold, Stein, Canary?? )"

ocenił(a) serial na 8
crashwin

http://www.greenarrowtv.com/report-arrowflash-spinoff-in-the-works-with-routh-lo tz-others/22059

bzyczek881126

W sensie nie rozumiem bo Cold jest wrogiem Flasha a Canary powinna być w Arrow

ocenił(a) serial na 8
crashwin

Canary nie żyje, chodziło mi tu o Caity Lotz, a Cold rzeczywiście, więc ciekawe jak to rozwiążą, że wszystkie te osoby będą w nowym serialu :)