h ttps://www.youtube.com/watch?v=-n-Dhppltos
Jest nareszcie w dobrej jakości :D
Jeśli shado żyje... to Slade traci główny powód nienawiści do Olivera.
Chyba że umarła potem (bo to są retrospekcje)... mimo to jeśli umarła to w innych okolicznościach anizeli myślli Slade.
Slade odpuści Oliverowi? Czy ta nienawiść siedzi już za głęboko?
Owszem że retrospekcje ale już po HongKongu,a skoro jest tam to o ile nie popsują czegoś może wystąpi normalnie.
Shado żyje ? Nie pokazali wyraźnie, że oberwała kulkę, a przecież Slade i Ollie ją nawet pochowali. Trochę to naciągane, ale fajne. Mam nadzieję, że dobrze wykorzystają tę postać.
SKORO SHADO ŻYJE, CZYMY NIE MOGLIBY OŻYWIĆ I SARY ? Jest ona przecież w obsadzie nowo powstającego serialu, więc czemu by nie ?
Może dojdzie także do współpracy Slade'a z Olliem, mimo że zabił Moirę (chociaż kto wie czy ona też nie przeżyła :P )
Zapowiada się chyba nawet ciekawszy finał niż w 2 sezonie. A zaczęło się to już praktycznie od 15 odcinka. Myślę, że nie będziemy narzekać.
Że już nie wspomnę o tym, że Atom, Ras i Lance uwzięli się na Arrowa, a nasz kochany detektyw go zdemaskuje ;)
Ej, z tym, że policja i Lance jest w Arrow Cave to jakieś przerażające... To wszystko i w ogóle... Matko, dajcie te odcinki! :o
To jest łatwe do przewidzenia co sie stanie potem . Pewnie Ras wpadnie tam z ekipą
Po co Ras? Skoro wszystkie działania mają na celu doprowadzenie do rozpaczy Olivera by jedyną opcją jaka mu została było zostanie kolejnym Rasem.
Może od razu niech ożywią Tommego , Roberta oraz Morię , jak dla mnie to naprawdę bardzo naciągane zaraz się okaże że wszystkie emocje jakim kierują sie bohaterowie w związku śmiercią ich bliskich okażą się nie prawdą
DC umie przywracać zmarłych ,a Shado jest dość ważna dla fabuły w przeciwieństwie do innych postaci.
Co fakt, to fakt, jak wszystkich ożywią, to będzie bez sensu. Choć akurat chciałabym, żeby Shado jakimś cudem żyła, ponieważ bardzo lubiłam postać Slade'a i jego relację z Oliver'em na wyspie i chciałabym, aby jakoś ich 'braterstwo' choć trochę się naprawiło...
Jak dla mnie było jej za mało w tym serialu, żeby to ocenić, ale fakt faktem zasługiwałaby na to, by bardziej pokazać jej rolę. Dlatego jestem za jej ożywieniem!
Aha i widać że na tym trailerze że Nysa zatakowała Rasa. Mam nadzieje że Ras wypruje swojej córce flaki i jej jeszcze je pokaże