PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

h ttps://www.youtube.com/watch?v=-n-Dhppltos

Jest nareszcie w dobrej jakości :D

ocenił(a) serial na 6
duzyiwaniec

Shado wraca 3x tak

ocenił(a) serial na 10
duzyiwaniec

nie działa link

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

dziala cos zle zrobilem

ocenił(a) serial na 8
duzyiwaniec

Jeśli shado żyje... to Slade traci główny powód nienawiści do Olivera.
Chyba że umarła potem (bo to są retrospekcje)... mimo to jeśli umarła to w innych okolicznościach anizeli myślli Slade.
Slade odpuści Oliverowi? Czy ta nienawiść siedzi już za głęboko?

ocenił(a) serial na 6
XarduneK

Owszem że retrospekcje ale już po HongKongu,a skoro jest tam to o ile nie popsują czegoś może wystąpi normalnie.

ocenił(a) serial na 8
duzyiwaniec

Shado żyje ? Nie pokazali wyraźnie, że oberwała kulkę, a przecież Slade i Ollie ją nawet pochowali. Trochę to naciągane, ale fajne. Mam nadzieję, że dobrze wykorzystają tę postać.
SKORO SHADO ŻYJE, CZYMY NIE MOGLIBY OŻYWIĆ I SARY ? Jest ona przecież w obsadzie nowo powstającego serialu, więc czemu by nie ?
Może dojdzie także do współpracy Slade'a z Olliem, mimo że zabił Moirę (chociaż kto wie czy ona też nie przeżyła :P )
Zapowiada się chyba nawet ciekawszy finał niż w 2 sezonie. A zaczęło się to już praktycznie od 15 odcinka. Myślę, że nie będziemy narzekać.

ocenił(a) serial na 8
359

Że już nie wspomnę o tym, że Atom, Ras i Lance uwzięli się na Arrowa, a nasz kochany detektyw go zdemaskuje ;)

ocenił(a) serial na 10
359

Ej, z tym, że policja i Lance jest w Arrow Cave to jakieś przerażające... To wszystko i w ogóle... Matko, dajcie te odcinki! :o

ocenił(a) serial na 10
Joaska25

To jest łatwe do przewidzenia co sie stanie potem . Pewnie Ras wpadnie tam z ekipą

TyrionLanister

Po co Ras? Skoro wszystkie działania mają na celu doprowadzenie do rozpaczy Olivera by jedyną opcją jaka mu została było zostanie kolejnym Rasem.

ocenił(a) serial na 8
359

Może od razu niech ożywią Tommego , Roberta oraz Morię , jak dla mnie to naprawdę bardzo naciągane zaraz się okaże że wszystkie emocje jakim kierują sie bohaterowie w związku śmiercią ich bliskich okażą się nie prawdą

ocenił(a) serial na 6
kubala102

DC umie przywracać zmarłych ,a Shado jest dość ważna dla fabuły w przeciwieństwie do innych postaci.

ocenił(a) serial na 10
kubala102

Co fakt, to fakt, jak wszystkich ożywią, to będzie bez sensu. Choć akurat chciałabym, żeby Shado jakimś cudem żyła, ponieważ bardzo lubiłam postać Slade'a i jego relację z Oliver'em na wyspie i chciałabym, aby jakoś ich 'braterstwo' choć trochę się naprawiło...

ocenił(a) serial na 6
Joaska25

Shado to jedna z lepszych postaci kobiecych w tym serialu.

ocenił(a) serial na 10
piekielny84

Jak dla mnie było jej za mało w tym serialu, żeby to ocenić, ale fakt faktem zasługiwałaby na to, by bardziej pokazać jej rolę. Dlatego jestem za jej ożywieniem!

Joaska25

Za daleko to zaszło by ich relacje miały się polepszyć.Jak ma mu niby wybaczyć zabicie matki?

ocenił(a) serial na 10
duzyiwaniec

Aha i widać że na tym trailerze że Nysa zatakowała Rasa. Mam nadzieje że Ras wypruje swojej córce flaki i jej jeszcze je pokaże

TyrionLanister

W komiksach przecież własna córka go zabiła.Sama chce zostać liderką więc to jedyny sposób.

ocenił(a) serial na 10
duzyiwaniec

Mam nadzieje jednak że to Ras zabije Nyse

ocenił(a) serial na 7
TyrionLanister

Ja też...Nyssa jest wkurzająca. Ten wątek zrozpaczonej kochanki...ja go nie kupuje. Niech da już spokój.