...i mi się spodobały, nawet bardzo, ale jak zobaczyłam na filmwebie, że to ma AŻ 2 sezony po 47 odcinków to odechciało mi się oglądać...
Jeśli spodobały Ci się 2 pierwsze odcinki to reszta na pewno powinna przypaść Ci do gustu ;) Akcja rozwija się z każdym nowym epizodem. Moim zdaniem właśnie pierwsze kilka odcinków to poziom średni, a zabawa zaczyna się gdzieś od epizodu 5.
Ja zdecydowanie polecam, myślałam że będe regularnie w tv oglądać ale po dwóch zaraz się przerzuciłam na internet i już jestem na bieżąco. Serial mega wciąga, ciekawe postacie zwroty akcji. Jak dla mnie na plus jest także to że mamy tak jakby dwie równoległe akcje (tą na wyspie i w Starlig City). I jak narazie jest 38odcinków :)
Skoro polecacie to może jednak się skuszę, chociaż obawiam się, że bd tak jak w przypadku innych takich seriali - im dalej tym gorzej, jak np. w 'Pamiętnikach wampirów'...
Jak dla mnie nie ma porównania tych seriali. To inne typy, a co do wampirów to oglądałam je ale chyba do połowy drugiego sezonu a z Arrowa nie mam zamiaru zrezygnować :)
W przypadku Arrow im dalej tym lepiej :) Końcówka sezonu 1 jest świetna a drugi sezon jeszcze lepszy. Najnowszy odcinek to już jazda na krawędzi i myślę że każdy fan serialu nie może się doczekać zwieńczenia po tych wydarzeniach ;)