Widziałem jego kostium, wygląda jak jakiś Iron Man. Gdyby był o nim osobny serial byłoby nawet fajnie. A tak nie dość, że będzie strzelał jakimiś laserami w tym opancerzonym wdzianku to jeszcze przeszkadza on Olicity (aczkolwiek specjalnie ten związek mnie nie interesuje.
Nie mam pojęcia jak Oliver mógłby (np.) pokonać Palmera strzałami skoro ten będzie prawie że nieosiągalny i będzie miał bardziej niebezpieczną broń.
I PO CO TO WSZYSTKO ?
Ten sezon ma być dla Olivera czasem kiedy odpowie sobie na pytania czego właściwie chce od życia...
Palmer właśnie ma być dla niego taką przeszkodą jeśli chodzi o Felicty i rodzinną firme..:-)
Poza tym oni raczej nie będą walczyć przeciwko sobie...
..i myślę tez ze specjalnie promują w Arrow postac Palmer/Atom dlatego że planują kolejny spin-off właśnie z nim w roli głównej:-)
no właśnie? On jest tak potrzebny jak dziura w moście;p A jego kostium wygląda jak kupa żelaza;p bardziej pasuje do złomowiska niż do obrony miasta;p
Sądząc po twoim avatarze stwierdzam, że "POTRZEBNY JAK DZIURA W MOŚCIE" to nic innego jak "ŁAPY PRZECZ OD OLICITY"
atom ma pojawić się we flashu. nie wiem jednak na jak długo.
atom = dodatkowe odcinki, więcej sezonów, więcej kasy. pamiętaj, że serial trwa dopóki ludzie go oglądają.
Tak, tylko jak dojdą do 5 sezonu to i tak go skończą. 5 lat flashbacków = 5 sezonów ( nie pamiętam gdzie to przeczytałem ).
A poza tym Atom nie pasuje mi tu. Jakieś głupie kombinezony ze specjalną amunicją nie pasuje mi do Arrow.
Dlatego mam nadzieję, że już w przyszłych sezonach go nie będzie.
Widzę, że kolega nie zaznany z Universum DC. (BO MAM NADZIEJĘ, ŻE ROZUMIESZ IŻ TEN SERIAL JEST NA BAZIE KOMIKSU TAK? I POJAWIAJĄ SIĘ W NIM SUPERBOHATEROWIE CZY TEGO CHCESZ CZY NIE)
ATOM to superbohater nie posiadający zdolności a technologię. Ten GŁUPI KOMBINEZON to ultranowoczesny kombinezon (IRON MAN TEŻ MIAŁ GŁUPI KOMBINEZON JAK TAK).
Jeśli Atom Ci tu przeszkadza to możesz powoli żegnać się z Arrowem. Od początku serialu pojawiło się już kilku "NIEREALNYCH" Superbohaterów m.in Flash, długowieczny Ra's al Ghul , supersilny i samoleczący Deathstroke... a takich postaci będzie więcej. Możliwe, że w przyszłośći ktoś jeszcze pojawi się w Arrowie (Po cichu liczę na Batmana i Nightwinga).
Co do samego Palmera, nie rozumiem po co chcesz pozbywać się dobrze zagranej i ciekawej postaci.
"Co do samego Palmera, nie rozumiem po co chcesz pozbywać się dobrze zagranej i ciekawej postaci."
Nic dodać, nic ująć:)
Do pełno prawnej roli nie mają prawa. Ale twórca Arrowa w wywiadzie przy bodaj 2 sezonie powiedział, że nie wyklucza pojawienia się Batmana jako symbolu na drugim planie (stawiam, że jakieś info w TV o Batmanie, albo symbol świetlny na niebie).
Trzeba być optymistami, do Flasha i Ra`s al Ghula też nie mieli praw. Tak więc czemu wykluczać inne postaci? Nie mówię od razu o pełnej roli Batmana, ale o jakiejś wzmiance o nim. W końcu Batman i Arrow bardzo często współpracowali.
Stylistycznie pojawienie się Atoma w Arrow byłoby rzeczywiście idiotyczne. Ale w jakiś sposób na ekran w jednej produkcji trafił Superman i Batman. Gdzie ten pierwszy mógłby sprzątnąć Batka jednym ciosem, albo spalić laserem. Flash też walczył z Arrowem:) Mało logiczne połączenia wcale nie muszą być aż takie głupie. Ja z chęcią obejrzałby spin off Arrowa pod tytułem The Atom:D