Hiho. Chciałbym żebyście polecili mi jakieś dobre seriale. Właśnie kończe justified i nie mam zielonego pojęcia za co się zabrać. Zakładam temat na forum Arrow bo tutaj co chwile ktoś wchodzi więc większa szansa na dobry serialik.
Supernatural dropnięte po 6 sezonach , GoT na bieżąco, NCiS zwykły nudny procedural ( do tego stary i te suche żarty mnie odstraszają), nie wytrwałem nawet pilota Stargate
Ja bym polecil breaking bad, blacklist, mentalista, white collar, dexter, true detective, ewentualnie castle. Widzę, że dałeś 10 Fargo, czy serial naprawdę taki dobry? Bo zastanawiam się czy zacząć oglądać
a jak o super bohaterach coś to gotham i agent's marvel of SHIELD (1sz sezon taki sobie, ale drugi całkiem dobry według mnie)
BB dropnięte po 5 sezonach , jakoś nie ciekawi mnie jak to się skończy, Blacklist na bieżąca to samo mentalista, dexter dropnięty , TD na bieżąco, White Collar dropnięte po 1 sezonie chyba a castle to raczej nudny procedural typu Kości więc mnie nie interere. A co do Fargo to serial jest nieziemski. Świetnie zagrane postacie, pełno czarnego humoru no i wisienka na torcie - Lorne Malvo ;d
Do White Collar warto wrócić? Bo w sumie z tego co pamiętam to główny bohater spoko śmieszek a lubie takich cwaniaczków oglądać;d
Co do White Collar to myślę, że tak. A co do Castla to taki luźniejszy serial, ale mimo wszysko jest jakaś linia fabularna w tle, niektóre odcinki są dobre inne nie. I właśnie mi się przypomniał sherlock od BBC.
White Collar najbardziej mi się kojarzy w sumie z mentalistą tylko, że główny bohater zna się na przekrętach zamiast na mowie ciała.