PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Czy tylko ja mam takie wrażenie, że po mocnym starcie drugiego sezonu poziom strasznie spada? Świetnie prowadzone postacie Diggla i Felicity zostają rzucone na boczny tor. Ich miejsce zajmuje wiecznie ponury Roy (ta mina wiecznego zatwardzenia ściągnięta chyba z Man of Steel) oraz bezpłciowa Sarah. Jedyną postacią, która ratuje ten serial przed porzuceniem go, to Slade Wilson.

ocenił(a) serial na 9
Assassinek

mam takie same odczucia

Assassinek

co ty człowieku, teraz jest lepiej niz wtedy

ocenił(a) serial na 4
The_Fallen

Lepiej niż na początku sezonu? Wybacz ale mam inne odczucia. Teraz muszę się 2/3 odcinka męczyć związkami i miłościami a frajdy jest jedynie namiastka. Związek Roya i Sarah sprawia, że serial zmienia się w romansidło dla nastolatków... Ratuje tylko Deathstroke..

Assassinek

z Royem sprawa się rozwinie. faktycznie, aktor z niego kiepski ale postać którą gra ma się zrobić ciekawa. z drugiej strony przyznaję rację - czasem czułem się jakbym oglądał klan. tu się godzą, tam kłócą, Oliver ma ciągle nowe laski... ale odkąd wchodzi Slade (nie mówię o flashbackach) to robi się interesująco. ponadto strasznie mnie denerwuje, że Queen ma gdzieś zdanie Digga (a potem zawsze jest "you were right") a Felicity traktuje jak maszynę do wyszukiwania adresów.

Assassinek

teraz duzo sie dzieje nie to co wtedy