A więc jednak to Chase jest seryjnym mordercą a nie mścicielem. Trochę mnie to zaskoczyło :)
Tylko gdzie ten mściciel zniknął jak dostał kulą w łeb?
Mi to w ogóle nie pasuje... Od samego początku było wiadomo, że to on (musiała to być nowa postać, często się pojawiająca, w odpowiednim wieku, drogą eliminacji zostawał tylko on). Niestety jest tak napisany, że on jako Prometeusz jest po prostu naciągany :/
W tym serialu to już od dawna nic nie pasuje, po 4 sezonie chciałem dać se spokój ale mnie coś podkusiło to teraz już obejrzę do końca. Serial po 2 sezonie staczał się w zawrotnym tempie teraz troszkę zwolnił... ale może niedługo znów przyspieszy;) Flash był szybszy i zaczął się staczać w 1/2 2 sezonu i stacza się dalej, legendy od początku były dnem najgłębszej otchłani głupoty i wszyscy chyba idą tam za nimi. Nie ma już prawie co oglądać. Trzeba czekać na 3 sezon Daredevila.
5 sezon Arrow trochę odbił się od dna, ale myślę Chase jako Prometheus znowu zapoczątkuje upadek... Ja się łudzę, że Iron fist będzie niezły, bo na 3 Daredevila jeszcze poczekamy. Wcześniej dostaniemy The Defenders, ale z tym to dopiero może być różnie.
Dlaczego wam ten Chase nie pasuje? Serio wszyscy tak bardzo nastawili się na Tommy'ego albo jakiegoś nowego randoma, że kiedy w końcu przyszło najbardziej oczywiste z nieoczekiwanych to wszyscy szukają w tym jakiejś dziury? ;D
Ja nie szukam dziury ;) po prostu oglądając i wiedząc ze to na pewno on znając scenarzystów, to co robił i to co mówił sprawiało, że on jako Prometeusz był bez sensu. Takie subiektywne odczucie ;) Zobaczę po następnym odcinku. A Tommy jest lekarzem XP
Chase nie pasuje na Prometheusa a moze human target ,,przebrał,, sie na prawdziwego Chase zeby wszyscy myśleli że to on jest Prometheus moze teoria kiepska ale zawsze cos xd
Może wszyscy widzowie? :P I tak wątek Prometeusza bladł przy dramacie Curtisa. Powinni dla niego zrobić jakiegoś crossovera o roboczym tytule "Zgody i rozwody". Wtedy moglibyśmy w każdym odcinku obserwować jego życie prywatne. Od drugiego odcinka mogłaby do niego dołączyć Felicity, a w 3 odcinku może nawet sama matka Felicity przejęłaby pałeczkę.