Arrow już tylko za 3 dni. Ciąg dalszy Laurel Apocalypse!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
a jednak będziesz oglądać;p a w promo jak felka się odwraca na ekranie w wiadomościach pisze the arrow return;p czyli oliver wroci pomoze im załatwić Bricka i pojdzie do Felki
Droga Madziu i inne moje rodzynki. Na pewno nie bede ogladac bo wiem, że Felka poleci do Palmera po rozmowie z Oliverem. Po wczorajszym odcinku i ostatnich wypowiedziach Guggenheima rezygnuje z tego serialu. Wczorajszy odcinek przelał czarę goryczy. Naprawdę nie podoba mi się w jakim kierunku zmierza to wszystko. Guggenheim i spółka udowodnili właśnie, że mają w nosie widza. Oni zrobili z silnej i niezależnej kobiety jakąś zimną, niewrażliwą flądrę , która zapomniała ostatnie dwa lata swojego życia. Odnoszę wrażenie, że Oliver to zbyt niskie progi dla Felicity, jak ludzie mają uwierzyć w jakiekolwiek jej uczucia jeśli po tygodniu od śmierci Olivera ona już bierze się za Raya? Jak to Jen napisała wrong place, time and episode. Btw.troll powiedział ze Ray bedzie jednak w 18 odcinkach a nie jak wczesniej planowali 16. Nie dbam już o to, niech sobie robią co chcą. Trzymajcie się ciepło dziewczynki:)
Droga rose. fakt robią teraz zamieszanie ale myśle że wkrótce wszystko wyjdzie na prostą. Zrobia z Felicity silną niezależna od mężczyzn kobiete, Co lepiej by było gdyba ta uganiała się za Oliverem? a co do Palmera już pisałam ze dla niej to bezpieczna przystan. także proszę Cie o zastanowienie się i nie opuszczanie nas i Arrow :-)
Madziu tu nie chodzi o uganianie się, litości. Oliverowi nalezy się nauczka. Mówiłam Ci nie raz.Ale jesli ona zaledwie o tygodniu(!!!) zaczyna flirtować z Palmerem... nie mnie to po prostu nie przekonuje. Wiesz jej po prostu zalezy na byciu z bohaterem , a czy to bedzie Ray czy Oliver to już obojetne... Obaj maja wspaniale ciała, zapedy do ratowania swiata wiec co tam, niech sobie jeszcze dopisze do listy Barry'ego i Bruce'a.
Masz troszkę racji...ale ja juz mowilam ze oni zrobią z niej lekko zimną s*uke ..a z Laurel cudną bohaterkę...
..ale spokojnie będzie dobrze..musimy tylko poczekać:-) ...
I blagam Cie nie zostawiaj NAS!!!..co to za Rodzinka, która się sypie...
Boze rose przesadzasz... z Palmerem jest cos na rzecy od 7 odcinka to nie jest tak jak Ty piszesz. Pozatym ona się tylko do niego uśmiechnęła. Rose każdy się do kogos uśmiecha tzn ze flirtuje z ta osoba?
żle oceniasz felicity po jednym odcinku... jak oliver latał za innymi wiedząc zo felka do niego czuje to było dobrze a jak Felicity uśmiechnie się do Palmera to już jest żle i trzeba rzucać serial? to no sory ale nie na tym to polega...
no dobrze niech będzie coś więcej.... ale od początku 43 sezonu jest to wiadomo... było mówione ze Palmer jest lepszą opcją wiec nie rozumiem tego nagłego wzburzenia
ja się boję ze jednak pozostana przy Raylicity, ciagle przedłuzaja pobyt Routha w serialu i pewnie zrobią coś w stylu Smallville
ja w to nie wierze... i nadal trwam przy olicity... nie załamie się przez jeden artukuł i jednen uśmiech :-_
a no to on mówił że jak ona zpstanie BC to przestaje prowadzić program i oglądać Arrow
Mam nadzieję ze Ty nie pójdziesz w jego slady:-)
tak mówił, ale powiedział ze da jej szansę. Ale jak zobaczyl jak Laurel nagle zdobyła umiejetnosci Sary i Olivera to stwierdził, że to plucie na twarz widza i mowienie zo to deszcz (to moje słowa).
Madzia ja z wczorajszym odcinkiem naprawde straciłam zapał poza tym spojrz na to:
So at the end of 3x12, are we gonna be mad like we were mad at the end of 2x13? (Huh, same numbers, different combination)
Probably madder. ( moze nawet sie zdarzyć, że Oliver nakryje Felkę z nim)
Will Ray ever notice Felicity's gunshot scar?
He’d have to see her with her shirt off. I’m on to you and your spoiler-rific questions, mister.
widzę że straciłaś zapał....
ja się nie załamałam i dalej będę oglądać arrow
jak będzie naprawdę żle to może odpuszcze
Hey Marc, be good with three adjectives describe the mood of Oliver at the end of 3x12
Answer: ”Oops.”
Mi to na to wygląda. Nie wierze jemu. Na pewno bedzie swiadkiem jakiejs ciekawej scenki
to felka musiałby być z Palmerem w kryjówce bo scena O&F jest w foundry.
Rose za bardzo się nakręcasz
Być może, a moze Felka przyprowadziła tam Palmera. Nie wiem. Wczoraj wysłalam ci artykuł, tam pisalo ze musza tez udowodnic, że Felka nie bedzie z Oliverem bo czci go tylko jako bohatera, wiec moze dadza jej do wyboru dwochtakich samych bohaterów by pokazac ze to "cos wiecej"
dlatego Rose ja uważam że nie ma się co martwić bo felka będzie z Oliverem. Ona Go kocha nie tylko jako Arrowa ale też jako Olivera. tylko że ona się dużo nacierpiała i dlatego wciśnie pauze a rozwinie swoją relacje z Palmerem
naprawdę strasznie mi przykro, nawet nie wiesz jak bardzo. Uwielbiam Was dziewczynki i to bardzo, uwielbiałam Arrowa i Olicity az do tego siodmego odcinka. Teraz nie czuje już ani postaci Felicity ani Olicity. I nawet jak sie zejdą to juz nie bedzie to samo...
Rose a co Ty byś chciała żeby od razu ich połączyli? przecież to by było zbyt proste i nudne...
Przeczołgają ich przez cały sezon ....
dla mnie najważniejsze jest to że prędzej czy póżniej będą razem. a czy Felka w międzyczasie będzie z Palmerem to mi to rybka.. a niech sobie z nim będzie ba nawet niech Oliver ich razem ogląda... dobrze mu tak :-)
oczywiscie, że nie. Ale chcialabym zobaczyc jakiekolwiek wspolne sceny, a nie ze cały sezon wisi na Rayu, a nagle z ni gruchy ni pietruchy zdaje sobie sprawe ze woli Oliviera
Było napisane że mimo tego że będzie coś z Palmere to będzie dużo scen Olicity... oni nam będą dawać po trochu scen z Oliverem i rayem. Pozatym mają tez być interakcje Oliver i Palmer wiec można się spodziewać ze panowie będą rywalizować :-)
Hi Marc, can you tell me when did Oliver realize that he is in love with Felicity?
I think that’s best left up to the fans to decide for themselves. That said, I’m very curious to see what the fan response to 3x14 is
co to może znaczyć?
Kochana ale od poczatku było wiadome jak będzie..mówili ze Ray będzie rywalem Olivera..
Dobrze ze mamy ten sam punkt widzenia..chociaż przyznaje tez kiedyś miałam wątpliwości;D
wiesz wątpliwości zawsze są nawet teraz. ale patrz pierwsza połowa sezonu to było niezdecydowanie Olivera a druga połowa sezonu to będzie wybór Felicity. I jak się nie mysle na początku Felka będzie z Palmerem to jestem też prawie pewna że na koniec sezonu wybierze Olivera, Także tylko spokój i cierpliwość nas ratują. Nie twierdzę że nie będzie ciężko bo po niektórych odcinkach pewnie się podłąmiemy ale myśle ze koniec konców będzie to co ma być czyli Olicity :-)
Podpisuje się obiema ręka ;pp..dobrze to powiedzialas:-)
Powiedz mi tylko co z Rose?.. Ona tak serio? ..kończy z Arrow?
co do Rose to obawiam się że tak :-(
te wszytkie newsy ją podłamały :-(
Chciałabym żeby się tak nie przejmowała i miała taka samą wiarę jak My
;( ..ja tez bym chciała..nie no nie wierze ze nas opuszcza...
Mam nadzieje ze zaraz napisze ze zmienia zdanie..
musimy ja przekonać żeby zmieniła zdanie;p
potem będzie załować że odpuściła Arrow.
Nooo..przecież ciągle probujesz jej tłumacz..to nie będzie prosta sprawa..;p
Hm pewnie ze będzie żałowała..ja wlasnie się cieszę ..ze tyle jeszcze przejdą..jasne..chciałabym zeby byli juz razem..ale cóż zapowiada się to dobrze:-)
ja tam wiem że Oni będą razem;p Nie załamie się nawet jeśli Felka będzie z Palmerem. On i tak jest tylko do końca 3 sezonu wiec jest jasne to że byli by razem tylko w 3 sezoni. według moich obliczen Palmer zniknie gdzies w 21odcinku pod warunkiem że w każdym następnym odcinku będzie się pojawiał. wiec myśle że koło 20-21 odcinka dostaniemy restart Olicity :-)
Ja z Rose ciągle próbuje ale średnio mi to wychodzi:-( zacieła się niestety
Absolutnie masz racje...w sumie niech Feka tez ma kogoś poza Ollim..On miał tych lasek cały las..i co ? Ona to znosiła ..teraz kolej na niego