Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
LUDZIE DWA DNI! PRZEROBILIŚMY TEMAT PRAWIE W DWA DNI! CZYŻBY NASZ NOWY REKORD?! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rose tak bardzo jak bym chciała żeby Sara żyła tak śadze e to się nie stanie... Laurel ma zostać prawowitym Kanarkiem a jeśli sara by żyła to ona by nim była:-) Nie może być dwóch Kanarków. Mysle że scena L/O będzie odnosić się do sary, jej śmierci do jej zabójcy .... i nic więcej
Chyba ze Sara ozyje ale stwierdzi ze Laurel lepiej radzi sobie jako kanarek haha;D
serial ma zmienić kurs... mysle że Oliver wejdzie w komitywę z Malcolmem i ze Slade.... kiedyś byli wrogami teraz staną się partnerami... no i Nyssa zacznie szkolić Laurel
ja cie krece... wiesz co ja naprawde mam ochote rzucic ten serial no litości cały czas do konca sezonu bedzie Atom Laurel Laurel Atom?
jakos to przetrwamy Rose;p ale musimy się przygotować że wszystko inne zejdzie na dalszy plan a kurczak i ken będą w centrum uwagi;p
Nie, pojawi się na pewno w finale bo te 18 odcinków musi mieć. Ja obejrze jeszcze jutro i chyba daje sobie spokój. No kurcze 13 odc Laurel 14 durne flashbacki i Thea/Slade 15 Laurel, Atom, Liga 16? 17 Suicide Squad 18 znowu Palmer
Madziu zobaczę jutrzejszy odcinek, ale chyba naprawdę sobie odpuszczę, albo przynajmniej zrezygnuje z nocek
i zostawisz na? Mnie zostawisz? sama będę na placu boju? tylko Ty tak jak ja nie trawisz palmera
W tym momencie Palmer ostatecznie zniszczył resztki mojego zapału. I wiesz co? Czuje, że nawet ten piekielny odcinek z mama smoak bedzie zniszczony przez piekielnego Palmera. A to "wow" w 14 odcinku bedzie polegało na tym, ze Oliver przelotnie zobaczy Felkę i mrugnie do niej. Bo na to ich tylko stać.
Rose jak zawsze wszystko widzisz w ciemnych barwach ,;p może nie będzie tak zle jak to teraz wygląda;p