Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
LUDZIE DWA DNI! PRZEROBILIŚMY TEMAT PRAWIE W DWA DNI! CZYŻBY NASZ NOWY REKORD?! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
ta szybka mogłaby być ciemniejsza;p a kostium będzie gotowy w odcinku 1x18 Flasha wiec Atoma prawdopodobnie zobaczymy już w 18 odcinku arrow.
może jeszcze będzie się przyciemniała, w sumie musi chronić jakoś jego tożsamość, ja bym wolała żeby była mniejsza np tylko zakrywała oczy :)
a ja bym wolała żeby w ogóle nie było Go w serialu;p a w jakim stroju on będzie latał to mi to lotto;p
no wiem wiem Rose mnie już oświeciła;p ale pewnie nie będzie działać w pełni skoro będą jechać do C.S
Ja do walki z Laurel o Olivera swojego psiaka nie zabieram;D..to totalna ciamajdka;D
moja też jest ciamajdka;p ale i tak wypada lepiej niż Laurel;p bez problemu by ja pokonała;p
Haha ;ppchociaz czekaj wodze szanse dla mojej..zalizalaby ją na śmierć i po Laurel;D
Ej, ej jak już jest 7 stron to ja może już założę temat? Kto wie ile napiszecie w nocy :P
Powiedzcie mi szczerze: jak to jest możliwe, że producenci własnego serialu kompletnie olewają głównego bohatera i przy okazji aktora odtwarzającego tą rolę? Już czwarty miesiąc z rzędu pieją z zachwytu na jakimś lalusiem! Jaki to ma cel? To naprawdę przestaje być śmieszne. Naprawdę zapominają, ze ten serial nazywa się Arrow...
Wiem..masz racje..i ostatnio sama się nas tym zastanawialam ale wiesz...Kanarek jest ważna częścią Arrow wiec muszą ją promować..a Atom sadze ze dadzą mu serial i chcą go dobrze zaprezentować zeby zyskać widzów...
Pewnie ze tak:-) ..jak zwykle przed Arrow czy Flashem..Familly z naszym Karolem;pp