Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Najwidoczniej temat już nam na dwa dni nie starcza :P Idziemy tempem Flasha :D A ten na zaś jakby 15 się za szybko skończył :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ba ja tez;p
w ogóle to jeszcze tylko 3 dni do odcinka;p
jestem ciekawa jak Zareaguje Thea;p
Tez jestem ciekawa:-) ...ale myślę ze nie będzie źle... Czeka ją rozmowa z Oliverem i Roy'em;D..apropo Roy'a to ja ciągle czekam aż zaaprezentuje jakis Jump życia;D haha
no dawno nie było Jumpa w Jego wykonaniu;p
Co Do Thea tez mysle ze nie będzie żle-gorzej będzie kiedy odkryje calusieńka prawde;p
Pewnie odróci się od Tatusia- chociaż on jest tak głupia że może i mu przebaczy;p
Hm wygląda na to ze Thea szczerze kocha Malcolma..a ten ..sama nie wiem ..czasem myślę ze tez ale czasem to ..traktuje ja jak przynętę na Olivera..
wiesz co ja uważam że malvolm kocha Thea naprawdę ale jego problem jest taki że on zrobi wszystko żeby ochronić siebie... i sądze że jak doszło by do wyboru On albo thea to poświecił by jej życie.
Totalny egoista...szkoda Thei..
..ale nie da się ukryć ze Malcio jest boski;pp
a no jest boski;p ja Go uwielbiam ;p ale egoista straszny;p i teraz wykorzysta i thea i olivera.
..na poczatku myslalam ze Thea będzie dla niego ratunkiem..wiesz jego ojcostwa..nie dogadywal się z Tommym..przez niego zmarł..a tu proszę myśli tylko o sobie..
gdyby naprawdę chciał stworzyć z nią więż nie wkręcił by jej w ta całą sprawę z Sara... przecież od początku dobrze wiedział jakie będą tego konsekwencje ale on myślał tylko o sobie... Taki już typ poświeci wszystkich żeby tylko uratować swój tyłek
AJ zobaczymy co z tego wyniknie..i jeszcze teraz wystąpi jako trener Olivera..
Wiesz Oliver za kilka odcinku będzie żałować że nie posłuchał Felki ale tak już jest jak się jest tępym matołem;p
Oki Agatko ja idę lulu jutro praca :-(
Dobranoc:*
Na 7 i właśnie się kładę:-) ..Dobranoc:-) ..trzymam kciuki zeby jutro wszystko było po Waszej myśli:-)
Wiesz ona wydaje się taka troszkę zagubiona;D..ale fakt mogłaby bardziej ogarniac to co się dzieje obok niej:-)
Siedze od trzeciej tlumacze napisy kawa leci za kawa metal na sluchawkach i tak czekam do 13:P
Al Ghul ojcem Diggle'a:D To byłby niesamowity plot twist. A tak na serio to tylko Talia i Nyssa są jego córkami , czy kogoś pominęłam, miał jakies inne dzieci?
Nie miał, ale teraz może mieć, większość komiksów DC zostanie odnowiona po kwietniu jakoś. Po jakimś wydarzeniu. Ale nie pamiętam jakie Originy zostaną ruszone.
A tak w ogóle tęskniłaś? ;p