Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ok Kawusiu;p Po prostu jesteśmy szczere:-) Po co oglądać coś co nas wkurza i męczy? Ja masochistka nie jestem;p
Ja chyba jestem, skoro oglądam coś co mnie już znudziło :P albo to sentyment :P
mam mętlik w głowie przez was :P tak często zmieniacie zdanie że już sama nie wiem co myśleć...
to chyba ten piątek 13ego tak na was działa :p
kobieto ja sama mam metlik w głowie;p Już kilka razy sama do siebie mówiłam Rzucam Arrow a jak widzisz dalej Oglądam;p
Czyli widzę mamy podobne postanowienie;D...ja ogladam do końca tego sezonu a jak nic się nie zmieni...odpuszczam
Pełna zgoda..ja daje mu ostatnia szanse!! Później..straci mnie na zawsze haha;pp
Wiem co sobie myślisz...ale tak postanowiłam:-) nie będzie inaczej to koniec po tym sezonie...to juz nawet nie chodzi o Olicity..ten sezon ogólnie mi się nie podoba ...jestem nim troszkę rozczarowana..
Bo chce zobaczyć co jeszcze wykąbinuja;p i tak szybko nie chce skreślac Arrow bo wierzę w to ze jeszcze będzie po naszej myśli;p
Na pewno Madzia oglądasz dalej ten serial? Mi jakoś lepiej (cała irytacja znikneła w magiczny sposób) po mojej decyzji:D
przestan! Przecież to będą cuda natury! Z takie boskiego palmerowskiego nasienia mogą powstać wyłacznie przesliczne inteligetne aniołki
On to specjalnie robi.... przecież to widać....
ja i tak wierze w to że Oni będą razem
Ja sie tylko zaśmiałam. Caly Troll. Ja wiwm swoje ;))i rzeczywiście bardziej sie zastanawiam nad ta osoba a nie nad tym dennym tekstem 50/50 Trolla ;D
Ja stwierdziłam, że jak powie coś innego to ktoś się może wkurzyć, a on tego nie chce, poza tym ciekawiej jest jak się czegoś nie wie na 100% ale ma się przeczucie, że będzie tak jak chcesz :P
Ale ona ciągle stawia się Malcolmowi więc nie widzę w tym nic zaskakującego :P
raz się mu postawiła... i to nie tak ostro...
ja sądze ze chodzi o Malcolma...
ale pisało tez że Felka może mieć sceny z Ra'sem wiec może tez o niego chodzic