Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To mamy podobnie:-) ...widzisz Werki czasem nie ma na Arrow...Grzybeczka chyba nigdy nie było ..ja bym się załamala;pp..najlepsze cos przerwy reklamowe i to szybkie pisanie na forum...totalny chaos;D
oj dziewczyny chęci to ja mam aż za wiele :P no niestety nie będzie mnie w następnym tygodniu na żadnym seansie (Flash, Arrow i TVD) :(((( rozpaczam strasznie z tego powodu ale taka praca niestety. zawsze wracam po 3 w nocy dopiero więc wtedy nadrabiam stracone odcinki, ale z seans live wami jest zdecydowanie lepszy :D
:( ...szkoda ..
..ale podziwiam Cie wiesz:-) ..po pracy zmęczona ogladasz te odcinki...ja pewnie bym sobie odpuscila:-)
..powiem Ci ze wyjątkowo nie chce mi się spać po nocnym odcinku:-) ...to jest ogólnie bardzo dobry dzień:-)
No nawet..;pp
Piękny kiss:-) ..ale ta ostatnia scena mnie rozwalila emocjonalnie..
nie tylko Ciebie;p ostatnio tak płakałam jak umierał Khal Drogo z GOT :-(((
A kiss piękny;p ale czytałam opinie na forum TVD i ludzie się bulwersują ;p
pierwsze sezony sa bardzo ciekawe z biegiem czasu robi się trochę gorzej;p teraz to już z sentymentu to oglądam :-)
Ja ominelam polowe sezonu 2, cale sezony 3,4,5 i 6 do 13 odcinka ale jakoś dałam rade się połapać o co chodzi..;pp
Jak to? Za co? ;D
..ale w sumie dziś szukała informacji o Enzo i przypadkiem przeczytalam jakieś forum i tam ktoś pisał ze przyjazn Caroline ze Stefanem jest piękna i ze świetnie się na nich patrzy ale jak się pocaluja to czar prysnie..
bo oni wolą Caro z Enzo albo Klausem;p
ja uwielbiam Steroline;p od pięknej przyjażni do miłości :-)
a Enzo to fajna postac ale zmarnują ta postać ;p
bo ten kiss był idealny :-) w ogóle oni sa idealni razem;p
Troche przypominają mi Olicity;p wiesz od przyjazni do miłości:-)
Rozumiem:-) ..no mi tez przyjemnie się na nich patrzyło:-)
..apropo Olicity..jakieś nowe wieści z frontu?;D
eh żadnych wieści;p
pewnie po weekendzie będą jakies nowości;p albo nie puszcza pary z ust;p
Wiem wiem..chodzi mi o to kiedy Oliver się w niej zakochał;pp(tak to juz tez nazywam Olicity)...bo to chyba będzie w tym 14 nie?;D
tak to będzie w tym odcinku;p
mi się wydaje ze to będzie jakaś szczera rozmowa miedzy oliverem i Thea:-)
Pewnie tak..Oni powinni spędzić na wyspie cały odcinek ;D haha..no wiesz ze Sladem raczej o tym nie pogada:-)
O widzę dziewczynki, że rozmawiacie o TVD. Przyłącze się :D Kiss steroline był nawet, nawet. Ciągle go porównywałam z kissem Olicity. Takie podobne... Ale muszę powiedzieć, że bardziej mi się podobała scena w trzynastym odcinku nić tutaj :P Co do Enza to już go psują :P A ta scena na końcu z mamą Caroline przepiękna, prawie się popłakałam :P
I bardzo się cieszę, że pozbyli się Jeremy'ego :P Mogliby to jeszcze zrobić z Mattem i Tylerem :P
Enza zbyto nie znam:-) ..ale poznam;D
Jeremy stal się jakiś dziwny;pp
Na ostatniej scenie uroniłam łzy;pp
..a Matta lubie;pp
Ja Matta i Tylera chyba nie lubię od 3 sezonu :P A Enzo był przez chwilę boski, ale przez to mszczenie się na Stefanie, zniszczą go :P
..a możesz mi powiedzieć za co On się mści? ..za Caroline? ..nie wiem czy oni byli parą...a może ma jakiś inny powód?
Za to, że Stefen wydał Enzo tripowi, temu gościowi co polował na wampiry gdy była jeszcze ta bariera w MF :P
oo ja tak samo, nie trawię najbardziej Jeremiego i Tylera, Matt jest mi obojętny, na szczęście z Jeremim sprawa jest już załatwiona :D aaa no i zostaje jeszcze największe dno serialu czyli Elena :P ale jej się niestety nie pozbędą :(((
Nie mam pojęcia na jaką wiadomość odpisywałem :( masakra co za zmiany na tym filmwebie
Ja już nie wiem na jakiej jestem stronie, gdzie pisze i w ogóle. To jakaś paranoja :D
Gugentroll: (szansę na Olicity)
“I’m going to be a dick,” warned “Arrow” boss Marc Guggenheim. “I’m going to be a dick and say 50-50. In large part because I want to see what the internet does with that comment. I can see them losing their minds, but that’s part of the fun. That’s one of the perks of my job, is getting to see what the internet does.”
“Felicity is really coming into her own this year and standing up for herself,” he added. “We’ve seen Felicity stand up to Oliver and stand up to Malcolm Merlyn, and it really works. Emily brings such an inner strength to it. We’ve got a scene coming up in a future episode where you won’t believe who she stands up to, and how she does it. It will really surprise people.”
WTF?!!...jakie 50/50?..ja mu powiem jaka jest reakcja internetu..za chwile każdy będzie chciał mu dokopac;D ..;pp