Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Oj..chciałam się podroczyc;pp ..tak serio to nie wiem..i juz nawet nie wybiegam tak daleko ...;pp ..czego bym nie powiedziała to i tak się nie stanie;D
a co ona mze powiedzieć... może coś w stylu ze Oliver nie jest tym samym meżczyzną w którym ona się zakochała
no ale co rozwali internet? mi się wydaje że nie ma nic czego nie moglibyśmy się spodziewac
Ja tez nie wiem..zobaczymy!! ..chyba ze tylko wiesz nakrecają nas niepotrzebnie;pp
Oni są jacyś ,,specjalni'';pp...nam by juz tam tro szybciej poszło majac Olivera pod nosem;pp
o ba;p ja na miejscu felki już dawno bym się na niego rzuciła;p ale nie ta gra Ciężką do zdobycia;p
Podziwiam ją;D...lawiruje między Oliverem a Rayem ..zamiast brać się za tego pierwszego póki może;pp
wiesz ona ma swoja godność... w sumie za to ja podziwiam i lubie... nie jest jak kazda inna która leci na kazde miłe słówko Olivera;p
no ja obstawiam 22 odcinek;p;p 23 pewnie będzie akcja napakowany nie będzie czasu na takie rzeczy ale 22 mi pasuje;p
Ja tez;D...może się doczekamy;pp...niech to będzie nawet w ost odcinku .byle było;D
Tak;D...pamiętasz o naszym zakładzie ,,z kim Felka przyjdzie na wesele Diga i Lyli'';pp
Tak tak..przegrasz;pp...hihi
..tak mi się teraz nasunęło ze może tytuł tego odcinka na P..to ,,Prove''
hmmm nie wiem;p Troll powiedział że nazwa tego odcinka nie odnosi się do dialogu... ale musi być jakiś spoiler w tej nazwie skoro nie chce jej ujawnić
powiem Ci że ja już skończyłam wymyslac tytuły;p poczekamy zobaczymy;p jeszcze dwa odcinki i znów ta koszmarna przerwa
Kochana zagłosuj na nasze marudy;p
http://blog.peopleschoice.com/2015/02/09/favorite-on-screen-chemistry-2015-vote/ ?utm_source=twitter&utm_medium=organic&utm_campaign=tv
hehe ale dobrze że mozna kilka razy głosować;)
gotowa na TVD?? jeszcze 3 godzinki :D
ja umilam sobie czas przy Agent Carter ;p
fajny jest ;p ja jak mam wolna chwilke to oglądam;p a jakos musi mi zlecieć czas do 2;p czekam na ten epicki Kiss Steroline :-)
no ja też na to :D szkoda że przewijać nie będzie można :P bo Jeremiego historia mnie zanudzi :P
ta wiem co czujesz;p mam nadzije ze Bon-Bon będzie w odcinku:-) Niech ona już wróci bo bez niej to nie to samo :-)