Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Bzyczku odpisuje tutaj na twój poprzedni komentarz: Dokladnie, najpierw Felicity przezywa smierc Sary a potem tak ją gnoi by poprawić samopoczucie Laurel? Tak samo Roy- kilka odcinków wczesniej bromance miedzy Oliverem a teraz nagle arktyka w stosunkach miedzy nimi? Dlatego ja obstaje przy swojej decyzji. Jesli dla nich to proste zmienic charakter felki o 180 stopni to nie widze problemu w zmienieniu innych wątków.
ja liczę na zmianę od odcinka 15, no nie mogą Diggla odrzucać na dalszy plan i z Felki robić... właśnie...
jest wiele czynników które składają sie na to że kocham ten serial i go oglądam , ale zmieniając tak świetne postacie jak Felka i Diggle psują mi odbiór serialu na maksa!!!
Własnie Bzyczku tu problem polega ze już nie ma na czym zawiesic oka, ze tak powiem. Nie czytam komiksu, wiec nie zalezy mi na dokładnym jego odzwierciedleniu. I naprawdę wątpię, ze liczba tych którzy czytaja komiksy jest wieksza od totalnych laików.
akurat komiks Green Arrow nie jest tak znany jak np Batmana (którego czytałam), ale dla samej historii Olivera Queen, jego dalszej przemiany itd trwam przy serialu... a serial nie odzwierciedla dokładnie komiksu i nigdy nie będzie tego robił... wtedy w ogole nie powinni wprowadzać Moiry, czy też Sary, Felki itd
odpisuje ci tutaj Diggle rzeczywiście w 1 sezonie najlepszy ale w 2 też świetny :D
Fajnie było,jak byli tylko we dwoch(nie mam nic do Felki i Roya) ale wtedy bylo najlepiej:P
chciałabym żeby te czasy wróciły:-)
ale teraz powoli będzie tak że Oliver zacznie tracic wszystkich i dopiero wtedy się opamięta
Wiesz zastanawiam się czy DC nie połozyło swojej łapy na serialu lub te tchórze nie przestraszyli się maniaków komiksowych... Wskaźniki oglądalności pokazują co się podoba a co nie...
wiesz co z tego co czytłam DC daje im miej więcej wolną ręke,,, i np. DC nie podejmuje decyzji kogo mogą uśmierci a kogo nie. wiec mysle ze nie o to chodzi.
jak ja bym sie smiała, gdyby teraz so sie dzieje było halucynacją Olivera:D Oliver przebywa sobie w nanda parbat teraz a pod koniec 15 odcinka budzi się po kąpieli w lazarusie:D
heh, super byłoby gdyby ten cały powrót Olivera aż do pojawienia się w Nanda Parbat był halucynacją a nie co się dzieje obecnie w SC. Czyli ta cała reakcja teamu byłaby tylko w jego głowie ( wiecie ze go nie potrzebuja bla bla bla) i Oliver decyduje sie zostac w NP. Tak wiem to pobożne życzenie:D:D
Ja na pewno nie pokocham BC;/ ...
Hm mimo tego że wiem co czujecie w stosunku do Atoma ja ..czekam na jego debiut..
ja się cieszę że w końcu Thea wie, brakowało mi tych relacji brat-siostra, bez kłamstw i tajemnic, na pewno bardziej Thea zasługuje na poznanie prawdziwej tożsamości Olivera niż Laurel :)