Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
hmmm widziałaś że Lauliver zakwalifikowało się do najgorszych par telewizyjnych ?
ale za to w rankingu na najbardziej lubiany charakter w Arrow laurel prowadzi;p
haha moja tez;p
Tak ich podsumowali;p
We never actually saw them as a happy couple, since the series started after he had gotten on a boat with her older sister and fake died before coming back to mostly just constantly tell her she can't do things. We can't imagine they were ever really great together though, so we imagine their relationship as a way to calm down whenever the Olicity feels hit us a little too hard. It works surprisingly well, and the writers have done a great job of transitioning their relationship into a platonic friendship. Plus, they never had true chemistry to begin with.
ha ha a ile w nim prawdy;p Wiesz co dlatego uważam że oni niegy nie wrócą do pary L&O .... przecięz troll czyta takie rzeczy i nie jest aż tak głupi żeby fundować widzą coś czego nie nawidza;p
no ja tez;p ale wiesz on widzi potencjał w postaci Laurel/Bc ale w związku Lauliver chyba nie;p
..i niech tak juz zostanie..chociaż dla mnie BC i Laurel to porażka na tej samej linii co Lauliver;D
zagłosuj;p
http://www.spoilertv.com/2015/02/usd-poll-who-is-your-least-favorite.html?m=1
Z przyjemnością oddalam swój glos na Laurel...co Felka robi na drugim miejscu a Malcio na trzecim;0 hahah
właśnie nie wiem;p;p
ze malcolm na 3 a felka na 2;p
ale zobacz jaka Laurel ma przewagę;p
Wiesz...myślę ze zasługuje na to żaby w końcu cos wygrać;D ..a to jest idealna konkurencja dla niej;D
o tak;p ale ze nie lubia malcia? a co do felki to widomo kto na nia głosuje;p
No się dziwie ze Malcia znalazł się na podium...
Jamto widzę tak; Laurel, Moira Thea ;D
Tak tez może być;D...ważne ze pierwsze miejsce jest idealnie obsadzone;ppp
..AJ jak ja nie wspolczuje Cassidy;D
ja tez;p myslala ze jak będzie BC to ludzie ją polubią a tu proszę nic z tego;p
felka trochę się popsuła;p
I..jeszcze bredzi o jakimś trójkącie Laurel/Del/Oliver pff gdzie on niby jest;D
Noo..Felka się zmienila
Wiesz ja nadal ją uwielbiam ale niektórych może wkurzac że za dużo dramatu na nią rzucili... luszie są przyzwyczajeni do jej wesołej wersji a tu nagle dostają coś innego
hehe no dokładnie;p my tak łatwo nie zmieniamy zdania;p a u niektórych wystarczy jedna scena żeby przestać lubic;p
Dla mnie ciągle najlepsza postać serialu:-) ..i Malcio;pp..i Slade;D..
..ale wiesz boje się ze Ona i Laurel będą przyjaciółkami ..biedna Felka tylko na tym straci..
na pewno będą... Troll wspominał o wielu scenach miedy nimi wiec zrobią z nich BFF- czego nie mogę znieść...
ale ktoś tez napisał że Laurel będzie namawiać Felke i Olivera żeby byli razem...
Rany...bohaterka się znalazła...
Choćby i stanęła na jednej ręce to jej nie polubie...
..mowie Ci anioła z niej zrobią;/
ale to tylko sa domysły fanów... ja przypuszczam że najpierw będzie im kibicować a potem się nagle obudzi i stwierdzi że ona nadal kocha Olivera.
Ja choćby nie wiem co zrobiła to jej nie polubię;p
Jaka ja byłam głupia ze dawalam jej szanse...
Wiesz to ze ona będzie walczyła o Olivera uważam za pewne...
Znajdą..akurat..kto by ją tam chciał;D...nie..ona zacznie powoli zdawać sobie sprawę z tego że może na zawsze stracić miłość Olivera bla bla..i zacznie się na nowo kolo niego kręcić..
widzisz a ja nie dawałam jej szansy... to jest przebiegłe babsko... i w pewnym momencie zacznie grac na uczuciach Felki zobaczysz
tak ja też;p a w 19 odcinek ma się skupić na Palmerze i Jego drodze do zostania bohaterem
Powiem Ci ze to akurat mi się podoba..ale powtarzam niech się szybko skupia i won do własnego serialu;D
dokładnie tak;p i nich się odczepi od felki;p a w ogóle śa jakieś nowe wieści z frontu?
Nie mam pojęcia...nic nie sprawdzalam...staram się trzymać od tego daleko;pp..ale pytam Was o to czy cos wiecie...zero logiki;pp
No kochana zero Logiki;p Nawet jak sama nic nie przeczytasz to my Cię szybko uświadomimy;p;p
Haha dokładnie...jestem stracona;pp ..aj coraz bliżej naszych nocnych seansów;D
o tak od wtorku się zacznie;p i tak 3 dni pod rząd;p
Mówie Ci my to wariatki jesteśmy;p
kochana widziałaś to :
Will we see Oliver training Felicity??
If he has a reason to.