PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P

Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Będzie umcia-umcia:P A tak poza tym, witam;)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Chris jak zawsze w formie;pp..hej:-)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

witaj;p
Tez sądze że chodzi o szkolenie erotyczne;p Oliver jest w tym perfekcyjny- tyle lasek co on zaliczył;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..stado głupich owiec;D

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jak sex to ja ...popieram;D

agueda0712

w kamasutrze bedzie ją trenowal :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

OBY!!! hihi;D

agueda0712

ogladalnosc by na pewno wzrosla :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

100% ;pp..ciągle mam nadzieje ze cos będzie miedzy nimi jeszcze w tym sezonie:-)

agueda0712

moze sie jeszcze z raz pocaluja i to wszystko :) a pozniej big love Laurel i Olivera zrobia

ocenił(a) serial na 7
mania19

Nie...tylko nie to... Koszmar ;pp

agueda0712

Chyba, ze z laurel i Felicity lesbijki zrobia :) a tak serio to mysle, ze Felicity jak bedzie widziala, ze Laurel z Oliverem zblizaja sie do siebie to nie zrobi nic w tym kierunku i bedzie sie przygladac tylko.

ocenił(a) serial na 7
mania19

Wiesz co może tak być..oni oddala się od siebie z Oliverem..a On z Laurel wręcz przeciwnie..i będzie taki czworokąt..Oliver/Felka/Laurel@/Ray ;D

agueda0712

No w koncu z Laurel bedzie po ulicach latac to moze cos wymysla wtedy. No zalezy tez czy Ray dlugo bedzie np. w 4 sezonie. Ale tak sobie mysle czy Oliver bylby gorowy poswiecic Felicity zeby móc uratowac Thee przed Rasem skoro byl gotowy aby porwal ja Slade

ocenił(a) serial na 7
mania19

Raya raczej nie będzie w 4 sezonie...
Myślę zse wtedy kiedy Slade porwał Felke ..Oliver tak naprawde nie zdawal sobie sprawy z tego co robi...chcial go pokonać ułożył plan i juz...teraz jest inaczej ...wyznał jej miłość.. Jeśli będzie musiał wybierać między nią a Thea to nie wiem co zrobi..

agueda0712

jak zwykle poswieci swoje uczucia do Felicity i wybierze Thee. Nie dam sobie reki obciac ale moge sie zalozyc ze tak bedzie

ocenił(a) serial na 7
mania19

Pewnie masz racje...i wkurza mnie to ze On zawsze musi się poświęcać..

agueda0712

ja nie mowie, ze mam racje tylko, ze jest mozliwosc iz prawdopodobnie tak bezie chyba, ze scenarzysci inaczej pokieruja tym watkiem. NO on musi byc meczennikiem. A Thea tak ostatnio gadala, ze nie powinni sie Rasa bac tylko on ich a jak blondas chcial ją zabic to go prosila zeby tego nie robil trocxhe na zalosna osobe wyszla

ocenił(a) serial na 7
mania19

Thea właśnie taka jest...zalosna..;p
Ona cos knuje ...tak mi się wydaje

agueda0712

tez mi sie wydaje, ze nie jest do konca uczciwa. I jej reakcja na tajemnice Olivera wszystko spoko a na Malcolma obraza bo jej nie powiedzial prawdy

ocenił(a) serial na 7
mania19

Może chciała w ten sposób uśpić czujosc Olivera...w każdym bądź razie cos jest nie tak

agueda0712

a ze to jego siostra to nie ma co do niej zadnych podejrzen co do jej reakcji

ocenił(a) serial na 7
mania19

Dokładnie tak..

agueda0712

jakby w moim przypadku ktos zareagowal inaczej niz sie spodziewam mialabym podejrzenia nawet w stosunku do rodziny. Taka moja natura :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Cos w tym jest:-)

agueda0712

no tez wlasnie :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Zobaczymy co tam się wydarzy miedzy nimi:-) ..
Zakoczylas mnie ostatnio ..mowilas ze nie bedziesz ogladac Arrow live a jednak z nami zostalas:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Thanks for the 50/50 comment! Just want to say I like the slow burn, the character development, the focus on identity, the believable chemistry, the organic nature of the pairing. Olicity feels endgame, and if it is, I'm willing to weather the storm of any story you want to tell. Love isn't a plot device on Arrow, it's a necessity you don't take for granted, just like in real life. That's why this ship resonates. You're doing it right.

Thank you!!!!

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Litości;D...teraz to Olicity feels endgame;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

haha dokładnie;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a jak troll ładnie podziękował;p I nie zaprzeczył ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Chyba się wystraszył i podziękował;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ha ha chyba tak;p ale ten trening Feli mnie zastanawia;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Mnie tez..może jak wyląduje w tym szpitalu to ...Oliver postanowi ze nauczy ja walczyć? ..nie wiem sama;ΔΔ

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a może nie tylko on Thea i Malcolm będą na celowniku Ra'sa? może Oliver zda sobie sprawę z tego że fakt ze felka jest kobieta która on kocha czyni ja potencjalnym celem dla Ra'sa

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

To by miało sens...tylko czy ktoś na to wpadł? To juz inna bajka;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Oliver na pewno teraz na takie coś nie wpadnie... ale może póżniej... przecież wiadomo że ra's będzie chciałGo osłabić zniszczyć a jest lepszy sposób niż zabicie osoby która się kocha?

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie ma..Slade juz to udowodnił...może tak być ..wiesz on skupi się na Thei i sojuszu z Malciem ..będzie myślał ze wszystko jest pod kontrolą a Ra's uderzy..tam gdzie się nie spodziewa czyli w Felke..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

tak może być... i wcale się nie zdziwie jeśli tak zrobia... a wtedy Oliver będzie czuł się winny itp

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Kolejny dramat w życiu Olivera....ja juz spodziewam się wszystkiego..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no ja w sumie tez. a czytałaś o tym że jeszcze dwie osoby mają włośyc kostium bohatera? Oprócz Laurel i Palmera. wiec ja naprawdę już wszystkiego się spodziewam

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może Lance i Digg; D ...sadze ze Thea i Digg ;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ja obstawiam tak samo thea i Digg... :-)
ostatnio też myślałam o tym że to nie thea uśmierća na koniec sezonu tylko Malcolma

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nieee...nie zgadzam się ;pp niech robią z Thea co chcą ale od Malcia łapy precz;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ha ha dokładnie myśle tak samo;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Thea właściwie nie jest tam potrzebna...ten sezon jen wystarczy..;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

właśnie;p a dla Malcia zawsze się cos znajdzie;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

tylko że mogą tak zrobić;p ja bym wolałą żeby uśmiercili Thea niż Malcolma;p ale sadze że fakt że The jest jedyną rodziną olivera zaważy na tym że jej nie uśmierca;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może wręcz przeciwnie...ostatnia osoba z jego rodziny odchodzi...on zostaje sam ...kolejne załamanie...narodziny nowego Olivera..nowy początek..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no to też miało by sens...
Boże od tych teorii mnie głowa boli:/
Idę spać rodzinko;p dziś przynajmniej się wyśpie:-)
Dobranoc :***