Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Ludzie to już część 20! Kiedy to się stało? :D
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Jasne ...żadnych zmarszczek..przyjelam;D
Aż jestem ciekawa na czym się skończy haha:-) ..ale fajnie..w sumie lepiej się poznajemy :-)
no dokładnie;p a nasze rodzinne spotkanie latem będzie lepsze jak będziemy się lepiej znac;p
hmmm w sumie zadnych;p czy będzie scena Olicity w 14 odcinku Troll odpisał : Ish...
mnie też;p on ostatnio w ogóle nie chce puścić pary z Ust jeśli chodzi o Olicity;p
..hm albo szykuje cos ekstra albo cos kombinuje albo chce nas na maxa zdenerwować;D
albo wszytsko naraz;p
Powiem tak szykuje seks Olicity- po czym Ra's zabija Felke a Oliver z rozpaczy rzuca się w ramiona Kurczaka;p
3 w jednym;p
Dwa pierwsze szoki; D mi sie podobają ale to ostatnie bleee;pp
Nie no mam nadzieje ze Felka będzie cały czas:-)
Chciałabym juz zobaczyć ta wielka scenę sexu ;D haha życie Olicityholika wreszcie nabierze sensu;D
Yhym:-) ...albo może podczas ślubu Digga... Ona przyjdzie z Ray'em ..Oliver dostanie szału niczym podczas sceny z paprotka i się zacznie;D haha
hehe;p oj dawno naszej paprotki nie było;p tylko gdzies się tam przewijałą;p
w 17 odcinku ma być też scena Ray-Oliver i zastanawiam się czy to będzie na ślubie czy nie;p w sumie chce widzieć mine tej marudy jak Felka przyjdzie na slub z Palmerem;p
Oj ja tez..w ogóle chce widzieć jego reakcje na jej prace z Palmerem na wiesc o tym ze Palmer to Atom i chce więcej scen Oliver/Felka/Ray;D to będzie i ciekawe i zabawne:-)
a no będzie;p i już widze te pretensje do Felkize ta pomogła Palmerowi stać się Atomem;p
ta;p albo będzie gadał o tym jak mogła mu to zrobić? i jak mogła o tym nie powiedziec
On jest tak bardzo przewidywalny;D..mógłby w sumie się zmienić..zaskakiwać..nie wiem co jeszcze..mieć odrobinę humoru a nie tylko się glupio(choć uroczo) uśmiechać ;D
ja ciągle czekam aż on się stanie swoja komiksową wersja;p bo taki wiecznie naburmuszony Oliver mnie wkurza;p
..dla mnie jest troszkę jak kij od miotły ale ..ładnie się prezentuje w serialu haha;pp..jestem ciekawa jak by mu poszło:-)
ha ha kij od miotły;p dobre;p
szczerze wydaje mi się że kiepsko by mu poszło;p
Ale wole jego kiepską wersję komiksowa niż ta co jest teraz;p
on mi teraz Batmana przypomina;p
nie ma takiej opcji;p mogłby jutro być wtorek a tak musimy jeszcze poniedziałek przetrzymać;p a w czwartek oglądamy Wampirki ?;p
ha ja nie dam rady? kochana choćbym miała oczy zapałką podpierać to będę oglądać;p
Podpierac zapałka haha;D w takim razie oglądamy:-) ..ja ostatnio odpuscialam sobie komentowanie Flasha na przerwach ale teraz nic z tego:-) ...w sumie powinnysmy komentować go na stronie Flasha nie?hahaD
no teoretycznie powinnysmy ale tutaj nam wygodniej;p
tam nas nie znaja;p a tutaj sami swoi;p
Hahah pewnie poleciałby na nas niezły hejt;D..a tak masz racje zostaje w rodznie;D
nom tutaj już nas nie hejt€ja;p chociaż ostatnio ktoś napisał że "Gimbazja przejęła forum Arrow" ;p
boże ja z 5 lat w kościele nie byłam;p nie licząc jakiegoś ślubu albo Pasterki i wielkanocy;p a tak w niedzielę nigdy nie chodze;p