Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Weekend się kończy, a my mamy co raz lepszą moc przerobową :P
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Chyba mialas wesoło;)..a mój tez całkiem przyjemnie:-) ..praca, zakupy,odpoczynek:-) ...
ale to promo 6 czy kilku następnych? bo wydaje mi się że kilku;p bo w kolejnej scenie idzie do łózka z Jake;p
co tak mało? ale w sumie seriale MTV maja mało odcinków;p ale to daje wieksza szanse na 2 sezon ;-)
To chyba lepiej:-) odcinki będą ciekawsze i tak jak mówisz pewnie zrobią drugi sezon :-) ..tak mnie ciekawi kim jest ten morderca..juz nie wiem na kogo stawiać:-)
Juan;pp ja tez go podejrzewalam ale On raczej nie pasuje posturą..chyba ze jest mózgiem całej operacji i komuś to zlecił;pp
hmmmm... może;p a Może to rzeczywiście nasze ciasteczko?
wiesz mi się jakoś wierzyc w to nie chce ale wszystko jest mozliwe
Ni..tylko nie ciasteczka;pp ...chociaż taki ciastkowy evil hmm ;D może być:-) ...
właśnie;p I tak bym Go uwielbiała;p
ale nie wydaje Ci się to dziwne że tak szybko "wybaczył" Lindy ze przez nią Go aresztowali? i to ze od początku kłamała?
Z jednej strony masz racje..dziwne..ale z drugiej wiesz ona mu się podoba ...
Ja chciałabym zeby to był Tommy;D
Tak mi tez by pasował Tommy;p
niby taki dobry i wogóle a tu bach- morderca;p Pozatym okłamał Lindy w sprawie tego najlepszego hakera;p zapomniałam nazwy;p
Wiesz ja juz mam cala koncepcje ;pp..On sobie to wszystko zaplanował bo zazdrościł Benowi..musiał się go pozbyć zęby zdobyć Lindy i wymyslił cos ,,genialnego'';pp
no tak ale to by mu nie wyszło gdyby Lindy nie zapisała się na Firtual? chyba że ta strona jest tylko dodatkiem...
a jaki miał by sens zabijac te wszystkie inne kobiety jeśli tylko na Lindy mu zależy?
Hm..rzeczywiście ta strona..może to tez cześć planu..
Wiesz moze On szukal idealnej dziewczyny przed Candy i ma jakieś takie chore zboczenia..później poznał Lindy przez Bena i ciach; pp
wiesz zależy tez ile oni się znają? bo chyba nie było to powiedziane?
mi się podoba pomysł że on jest morderca... i wiesz jak sobie tez mysle że morderca/Tommy miał coś wspólnego z porwaniem Sary...