Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :D Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Super-:-) ..rewelacja naprawdę:-) ...nie ukrywam ze ciesze się iz ten wstretny joffrey poniósł smierc...poza tym nawet troszkę polubilam Jamiego..przez to jaki był dla Brienne..
..szkoda mi tez ze zabili Roba..
..a no i podoba mi się cala ewolucja postaci Daenerys
ja za robem płakałam jak dziecko;p modliłam się żeby Jona Snow nie uśmiercili;p
Ja Jamiego uwielbiami mam nadzieje ze w 5 sezonie zobaczy jaka jest jego siostrunia:-)
A Joffrey był denerwujący ale kazda scena z nim była mistrzowska;p
A Danny to Danny;pp wkurzyła mnie trochę ze zamknęła swoje smoki :-(
Jon Snow musi żyć!;D bardzo go lubie:-)
Masz racje do co scen z Joffrey'em ale gnida z niego była podla fest;p
..a powiedz wyjaśni się w tym sezonie jak to było z jego śmiercią..bo nie wierze ze Mój karzelek to zrobił..
Koniecznie napisz co myślisz;p Dam Ci tylko spoiler że Tyrion zostanie skazany na śmierć :((((
..kamień z serca:-) ..widzę ze niezle szalejecie na forum kilka stron dalej:-)
A może Felka chce żeby się rzucił i ją sponiewierał? Może dlatego idzie do Palmera? Bo wie że u Olliego tego nie dostanie :P
Nie z braku laku tylko z własnego nieprzymuszonego wyboru :P Albo ma chcice na Palmera? Która by nie miała, jakby miała takiego przystojniaka pod ręką :D
To nie ja ciebie tylko ty mnie osłabiasz! Przystojny, dobrze zbudowany, inteligentny, z humorem, bogaty, tylko takiego brać i wykorzystywać :D
stęka, jęczy, jojczy i męczy jak zacięta płyta, ciągle to samo :P A Ray zapewnia nowe możliwości :D
Dokładnie, myślę że nie tylko felka ma go dość :P Cały team Arrow się złoży na dużą patelnię która naprawi tą zdartą płytę :P
kobieto w tej chwili opisałaś Olivera a nie Palmera;p Tylko Oliver chwilowo jest biedny;p
Widzisz że to jednak Palmer? Bo Ollie jest biedny,bo był głupi i dał się podpuścić głupiej suczy :P
jezu skończcie już z wychwalaniem tego Palmera bo to skończony dupek jest;p jeszcze będziecie załowac jak zabierze Felke do swojego serialu;p
Nie zabierze :P Liczę na to, że dostanie własną lalę, najlepiej rudą która umie się tłuc i pomogłaby mu się szkolić :P
yhym na pewno;p dalej zachwalajcie tak Palmera to troll to podłapie i wywiezie Felke w siną dal;p
Nie zabierze :D Nie baw się w Rose :P FElka trzyma większość widzów w Arrow więc jej nie zabiorą :P
yhym na pewno;p jezu o czym ja tu w ogóle pisze;p szkoda miejsca na tego buraka;p
Szkoda miejsca to na Laurel i Ebole, nie na niego :P Dla niego zawsze się tu znajdzie miejsce :D
no właśnie nie;p chcesz żeby został on na stałe w arrow? bo ja nie...
On mi działa na nerwy czasem gorzej niż Laurel
Myślałam, że mówimy o forum :P Nie w Arrow też go nie chcę :P Ja chcę go w Atom :D
nie no ja cały czas o serilau pisze;p a na forum czasem lubie się posprzeczać o niego;p wiadomo ze żadna z nas nie zmieni zdania;p
oj no ze względu na Olicity :-) ale ty nie szalejesz za Olicity tak jak my :-)
Ponieważ są razem idealni;p pod każdym względem;p nawet jak się kłócą to widać że nadal się kochają;p
haha tego nie wiem;p Oliver to taki typ którego interesyje tylko ratowanie miasta i ludzi;p i bzykanie panienek;p