Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To tempo zaczyna mnie przerażać :P
ja, Agatka i Magda jak na razie. tak o 2 ale będzie smutny odcinek dzisiaj raczej :P
w poprzednim odcinku zmarła matka Caroline ( była w tym serialu od zawsze ) i dzisiaj będzie pogrzeb itd :(
;( ehh no to smuteczek. Jak bedzie scena pogrzebowa to pomysl ze w trumnie jest Laurel.. Od razu sie humorek poprawi ;p
rodzinko mam pytanie nie związane z tematem... Otóż od jakiegoś czasu pojawiają mi się powiadomienia o darmowej aktualizacji windowsa 8 do windowsa 8.1 - nie bardzo chce na to przechodzić ale te powiadomienia sa średnio co 2 godziny i żeby je ominąć musze wyłączać kompa. Otóż moje pytanie brzmi Czy ktoś z was ma tego windowsa 8.1? jak on się sprawuję?
no ja mam i różnicy nie widzę specjalnej :P laptop zaktualizował mi się i pracuje tak samo :D poczytaj może opinie o nim
kochana właśnie czytałam i jedni sa na tak drudzy na nie;p ale chyba wyjścia nie mam i musze to zaktualizować;p
cholewcia;p ja się nie znam na tych rzeczach;p i będę musiała kogos wołać do mojego złomka;p
ja tez tak kiedyś zrobiłam;p i potem ciach komp się nie chce włączyć;p wiec wole nie ryzykować;p
widzisz kochana ja już się raz sparzyłam ;p;p
Widziałaś scene z Wampirów? Jak Caro mówi Elce że pocałowała Stefana?
Uu..ja juz nie pamiętam...ale chyba nie aż tak długo..z reszta tym akurat zajmuje się moj chłopak wiec...nie powiem Ci dokładnie..:-)
No ja tez jeszcze jestem w formie:-) ...przegladam internet z wiara w to ze a nóż będzie cos o Olicity;pp
Dobra Miśki ( pozwole sobie was tak nazywac;*) ja mykam spać. Dobrej nocy zycze wszystkim!!!
No i co najwazniejsze wytrwalosci do tej 2:00-3:00 i udanego Seansu moje kochane;)
Widzimy sie jutro <3
Fotki z 15 odcinka :-)
http://www.greenarrowtv.com/arrow-official-nanda-parbat-preview-images-atom-aler t/21833
no tez mam takie wrażenie :D jupiii... tylko Roya nie widać ale może zostanie z Laurel żeby pilnowali miasta :P
tak mi się wydaje;p
Tylko Digg będzie z Oliverem a kurczak i Roy zostaną w miescie;p
na sceny Olicity nie mamy co liczyć :((
ale Ray przystojniaczek, taki niechlujny.... :D
no Olicity na pewno nie będzie w tym odcinku:-(
a o tym Kenie mi nie wspominaj