Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
widziałam że taki będzie :((( ale nie spodziewałam się aż takiego wzruszenia :P
no właśnie ja też :-( myślałam że w tym serialu już nic mnie tak nie ruszy :-(
Minuta :) miłego seansu kochane !!!! :*;*
widzimy się na reklamach lub podczas scen Deleny :P
z Caro to takie banalne... wyłączyła człowieczeństwo jak Elena...
przez to opóźni nam się Steroline :-(
tak cos czułam że moga to zrobić :/ nie podoba mi się to ale cóż...
chociaż Bonnie wróciła !
i Matt wstąpi do policji, jestem z niego dumna :D może chociaż ciekawszy bedzie jego watek :)
Masakra ja tutaj chyba piszę z Zombie. Tak długo siedzieć ;)
W ogóle nie mam pojęcia o czym rozmawiacie więc chyba z wami tutaj nie podyskutuje ;p
Nic mi nie zrobią przez wypowiadanie swojego zdania ;p :) za bardzo mnie lubią i szanują tak jak ja je :) więc się nie boję ;p
jaki pewny siebie jesteś:P To cię kiedyś zgubi, zobaczysz:P (zwłaszcza jak Kurczak się zjawi się u ciebie:D)
Wiem że nadmierna pewność siebie gubi jestem o tym święcie przekonany :) i już nie raz mnie zgubiła. Ale raczej niczego w życiu nie żałuje :) W tej sytuacji jestem pewien siebie bo wiem że to inteligentne dziewczyny i o takie coś fochów by nie stroiły ;p :) a poza tym myślę że mnie lubią ;p :) no chyba że jest inaczej ;p to biorę to na klatę ;p
greet błagam:D:D Nie mogę sobie tego wyobrazić kurczak wśród zabójców i samego Al Ghula.... ten serial jest lepszy niz kabaret:D
Dlatego też dzisiaj mam zaplanowane obejrzenie Batmana Początek :) tam zrobili tak Ra'sa jak tego oczekiwałem :) w tym serialu jest bo jest, ale nie jest kimś co trzęsie ziemią w każdym mieście ;p
Dokładnie, oni wszystko czego dotkną to psują, nic nie trzyma się kupy w tym sezonie (nie mam na myśli dosłownego znaczenia:P)
Rose, Kurczak z nimi jednak nie pojedzie, zobacz zdj promocyjne, to by się nie trzymało kupy. Tylko Diggle i Oliver :)
:*:* co do Roya jeszcze nie jestem pewna, ale ewidentnie Kurczak będzie w SC ale drama z Theą się szykuje, bo coś czuję że powie ona L o tym że zabiła Sarę :P
oj będzie gorąco:P Czyli zatrzymasz ją u siebie na stałe?:D Bardzo prosimy, zróbcie sobie nawet kilka małych alghulątek by miała jakieś zajęcie i by jej głupoty wyparowaly z głowy :)