Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
ja to info przed, od Trolla i dziennikarzy którzy widzieli już odcinek ;P
aby pobudzić emocje i oczekiwania na odcinek
ja tez ale wszystko zapowiada jego koniec, ja myślę że Thea dołączy do Olivera i Diggla na koniec w NP i Ras karze jej zabić Malcolma, a Oliver aby ją ratować przed zabójstwem zrobi to za nią :)
No i wtedy jak zabiją Malcolma to pewnie wszystkie winy zostaną jej odpuszczone ;)
hehe nic nie wiadomo :P
Mania my lubimy spekulować, jeszcze nas nie poznałaś??:D
to co myslisz?? czego będzie dotyczył ten cliffhanger jutro??ogladasz z nami live??
ja live? :) chyba zartujesz :) nie wiem czego moze dotyczyc. Moze na koncu odc Oliver sie dowie, ze Ras porwal Felicity? Albo, ze Thea wie wiecej niz sie mu wydaje
Thea mnie intryguje...Ona cos knuje...
W zwiastunie przyznaje się przed Laurel do zabicia Sary...chyba ze cos mi się wydaje;D
no przyznala sie w zwiastunie. :) ja tak sobie wymyslilam, ze moze Moira zostawila jej jakies nagrani, list itp. i mowi jaki jest Malcolm, ze Oliver to Strzala i inne podobne tajemnice a ona wykorzystala Malcolma zeby nauczyl ja walczyc a potem sie na nim zemscic za matke itp :) to tak tylko sobie wymyslilam
..mam nadzieje ze wszystkie będą złe i stanie się cos naprawdę zaskakującego:-)
..teraz juz ok:-) ..ranek był fatalny..bolała mnie głowa..pogoda jest okropna, jest szarno,dość zimno i pada deszcz...
..a u Ciebie jak?:-)
No u mnie jest podobnie ;( Fatalny dzień mi się zaczął od nocki w pracy i jestem w grobowym nastroju ;(
No dzisiaj jak pójdę na nockę to już wszystko powinienem wiedzieć jak to dalej sobie wyobrażają ;(
ja też jestem optymistka więc głowa do góry, jest źle aby później było tylko lepiej :) jak coś możesz pisać też na priv :D jesli nie czujesz się komfortowo na ogólnym :)
...to prawda..ale dopóki nie wiesz niczego na 100% to nie warto się tak martwić:-)
Hej;*:-)
TAK! dziś o 10 ..była dostawa haha:-) ..
Śliczna jest taka czerwieniutka:-)
ja teraz czekam z niecierpliwością :-) ja pewnie bede ja mieć do konca tego tygodnia :-)