Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Chyba nikt go już nie czai :P Ale wiesz może zostanie Al Ghulem, uwolni Malcia i Thea od zarzutów i przekaże to później Nyssie? I po sprawie :D
Błagam co tu się kurde dzieje?! Ten serial z odcinka na odcinek traci sens. Do 9 jeszcze go miał, a teraz to już nic nie ma :P
Może coś poradzimy, wrócimy do drugiego sezonu albo coś :P Wyprzemy sezon trzeci z naszych głów :P
Ja też, ale to by było takie nudne :P Nie poznałabym was, a tego nie chcę :P Także podróże w czasie odpadają :P
ja tylko ciut ze to nie z Oliem pierwszy raz, w sensie wwiadomo ze nie jest to jej pierwszy raz, ale sex w serialu z Felka w roli głownej chcialam zeby był z Oliverem
spokojnie;p Z Ollliem też bedzie;p ale teraz bedzie przez kilka odcinków z Palmerem;p
wiem wiem, tak ciut ale ogolnie mnie smieszy ten cały ich sex, ciekawe jak twitter sobie radzi, az z ciekawości wejde :D
no są są... a Amell napisał "Interesting" a jeden z fanów że tylko tyle ma do powiedzenia??:P
no padłam, oni to zawsze tak sie emocjonalnie unoszą :P
nie kochana;p od początku wiedzieliśmy że felka będzie z Palmerem;p ich związek sie zkonczy szybciej niż sie zaczął;p to ze ona sie z nim przespała nie znaczy ze przestała kochać Olivera
dokładnie, Ray jest przejściowy :) ja jestem wyluzowana :D Oliver może bedzie zły??? ale fajnie...
Ale Oliver sie chyba na to nie zgodzi skoro będzie w następnych odcinkach jako Arrow
haha no ja też, zamiast sie złościc to mnie to nie rusza i ta minka Raya po przebudzeniu hehehe
..kolejny jęk zawodu;D..oj ten Troll.. W sumie po co mu było to łóżko Falki z Ray'em ..
Zostawić tak Felkę na rzecz kostiumu zamiast zaliczać drugą rundę? Jestem zawiedziona tobą Ray :P
I na prawdę Felka dała takie hasło? Czy ją już posrało?
Wiesz co ciągle jest w Arrow takie same i nie będzie nas wkurzać? Baby Sara :D