PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63903
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy" 

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke- 

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase) 

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze 

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki 
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików 
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nasz mały jubileusz! :D

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Fajny nie? Pasuje do niej idealnie :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

H@H@ no:P

Kawusia25_2

Witajcie moje skarby:*:*

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Czesc:P

Skurwol666

Czesc dziecinko, jak się czujesz?

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Jak zwykle:(
Ale dobrze ze jutro juz sobota:P

Skurwol666

no w koncu bedziesz miał spokoj:)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Wkoncu pospie do wtorku:P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Ludzie SA dziwakami...

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

H@H@ pewnie tak:P

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Mowie Ci;pp..ja to wiem;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

A no tak,Ty wiesz wszystko,wystarczy ze spojrzysz w swoja kule:P

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

..a no wystarczy;pp

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Wyrocznia przemówiła :D
http://33.media.tumblr.com/cb2a7f40016f4d64ca24bed182308710/tumblr_nhxl3nlqBz1tm 1k52o5_r1_250.gif

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

H@H@H@H@H@H@H:P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Hhahahah świruska;pp

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

http://38.media.tumblr.com/9fd2055fa104c2deca689396c6b4c4c0/tumblr_nhxl3nlqBz1tm 1k52o6_r1_500.gif

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

H@H@ skad ty to bierzesz:P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

U lala;D..

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Z internetów
http://38.media.tumblr.com/07e8640a149095118a77d04c7d3e09ec/tumblr_nhxl3nlqBz1tm 1k52o8_r1_500.gif

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

http://www.wykop.pl/wpis/11354538/nivea-jogurt-murzyn/
patrz tu...:P

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

LOL :D

Kawusia25_2

Bo szmaty ciągle atakują Candice Patton, a ci "dobrzy", poproszeni o danie prztyczka w nos swoim "złym" kolegom po szipie, rozkładają ręce, toczą krokodyle łzy i piszą długie posty o "pokój" do WA i w tagach WA,,, zazwyczaj przysłowiowe "pięć minut" po tym, jak zarzekali się, że jak tylko zobaczą jakiegoś "łobuza" (bo do tej pory nie zauważyli ich nawet we własnym tagu, lol), to zrobią z nim porządek.

ocenił(a) serial na 7
justyssia

Po pierwsze jakie szmaty? Po drugie skąd wiesz, że to nie jest atak specjelnie przeprowadzony prze WA tylko po to by się wyżyć na SB? I na prawdę szkoda mi Candince, nie jest niczemu winna :P

Kawusia25_2

Co, mam podać nicki i platformy, na jakich uskuteczniają swoje wybryki?

Ależ proszę, oto ognisko najnowszej aferki:
https://41.media.tumblr.com/b6ef053fd72ac7321416e2c2439e5751/tumblr_nkebbjTDOf1u 5fpelo1_540.jpg
https://40.media.tumblr.com/cb2d419083425b1702770cab50ff3aef/tumblr_nkebbjTDOf1u 5fpelo2_540.png
https://36.media.tumblr.com/c969e20748b9dbd6b0b445600671c08a/tumblr_nkefzaSGpx1t x5fdoo1_540.png

Skąd wiem? Bo, jfc, siedzę w tym fandomie.

I stąd wiem, że m.in. że to druga strona wyartukowała na Twitterze, że trzeba zrobić coś, żeby fandom WA wyszedł na "toksyczny", że jeden z tych członków prowadził anty blog i nawet nie potrafił się do tego przyznać, zwalając na "przyjaciółkę", że większość fanów WA nie rajcują krokodyle łzy i fałszywe nawoływania o "pokój" w ich tagach , połączone z brakiem reakcji na "złych rodzynków", że ci drudzy wysyłali obsadzie tweety z obelgami rasowymi na Candice (wtedy się ci "dobrzy" trochę uaktywnili, ach, magia słówka na n), że fani Candice Patton by jej nie atakowali w operacji fałszywej flagi, bo doskonale wiedzą, jakiego jawnego i zakamuflowanego bulszitu doświadcza od PONAD ROKU i że nie potrzeba jej ani grama więcej.

Cóż, mnie na pewno nie rajcuje zobaczenie wieczorem pisku tej drugiej grupy w odpowiedzi na zamieszczenie przez aktorkę fanartu zawierającego jej postać oraz szip, którego jest częścią, a z rana, w tagach, kilometrowych protekcjonalnych postów tych samych osób, które wcześniej odparły, że nie zareagują na ten syf, bo i tak ich nie przekonają, Cóż, ich reakcje i moc przekonywania są, hmm, wybiórcze.

Fajnie by było, gdyby chociaż oficjalne konta Candice Patton były wolne od zalewu gówienek zarówno niesprowokowanych, jak i wynikających z faktu, że ośmiela, że umieszczać coś, co stoi w sprzeczności z pewnym szipem, ale cóż...

P.S. Nie piszę o Rayu, bo mam średnie pojęcie o tutejszych wszystkich fandomowych wojenkach i wszystkich wypowiedziach aktorach, choć wątpię, czy najlepsza postać i najmilszy aktor zmyliby fakt stania na drodze do wiadomego szipu; Flashowe dyskusje zaś znacznie bardziej pasują do ichniejszego forum.

ocenił(a) serial na 7
justyssia

Okej, zacznę powoli i na spokojnie, żeby nie denerwować siebie i ciebie.

Wydaje mi się, że twoja wypowiedź jest dość agresywna i rozumiem że jest to wywołane tym co się dzieje przez tą aferę ale nie musisz się od razu na mnie wyżywać.

Dla twojej informacji też należę do fandomu Flasha, do tej według ciebie "złej" strony mocy. Niestety nie jestem tak czynnym fanem jak w Arrow, ale ciągle jestem. I przepraszam że wyraziłam swoje zdziwienie tym co się teraz dzieje w shipach. Zazwyczaj siedzę po SB stronie i nie pcham się na WA stronę. Szanuję to, że macie swoją część i tam jesteście oddani swojemu shipowi. Followuje mnóstwo WA shipersów i mi to nie przeszkadza. Nie obrzucam ich gównem, ponieważ nie podoba mi się to co oni uwielbiają. Jednak zauważyłam, że coś się dzieje i chciałam zobaczyć o co chodzi. Poznałam niestety jedną stronę medalu i na tym się opierałam.

Z podanych wyżej przez ciebie linków wynika, że ktoś obraził Candice, bo nie pasuje tej osobie. Nie było napisane, że akurat za kolor skóry, chociaż o to toczy się wojna ( wiem, że są inne posty, gdzie jest hejtowana za kolor swojej skóry, lecz mówimy o tym co tu podałaś). Candice na to nie zasłużyła i całkowicie się w tej kwestii zgadzam z waszym fandomem. Szczerze jest mi wstyd, że ktoś taki należy do mojego fandomu. Ale niestety nic na to nie mogę poradzić. Tacy ludzie istnieją i istnieć będą i choćbym nie wiem jak próbowała przekonać ją do zmiany zachowania, ona będzie jeszcze bardziej szła zaparte ze swoim zdaniem. Także pouczanie takich osób wydaje mi się czymś tak trudnym jak przesunięcie czołgu tylko siłą woli. Możesz to nazwać niereagowaniem lub ignorancją z mojej strony ale ja jedynie mogę rozłożyć ręce. Kiedyś próbowałam przekonywać takie osoby do zmiany zdania, ale wyszłam na niczym i nie zamierzam po raz kolejny podejmować się tak żmudnej pracy. Każdy ma prawo do wypowiadania tego co myśli i nic z tym nie zrobisz. To po prostu wolny internet.

I ja na prawdę rozumiem, że wy wszyscy WA shipersi jesteście wściekli i chcecie kogoś obrzucić błotem ale czy moglibyście to robić to tej konkretnej osobie a nie bogu winnym SB shipersom czy całemu SB fandomowi. Bo taka rzecz jest po prostu bez sensu. Będziemy się wszyscy obrzucać gównem i się nienawidzić zamiast nie wchodzić sobie w paradę. Co to nam da? Wszyscy należymy do fandomu Flasha i powinniśmy się z tym pogodzić.

I na prawdę przepraszam że raz, może dwa użyłam waszego hasztagu. Nie powinnam.

A wracając do Candice. Z ręką na sercu się przyznam, że nie lubię jej postaci i zdecydowanie podoba mi się w wydaniu z Eddym. Ale to nie daje mi prawa by mścić się na aktorce za to jaką role gra. Ma prawo do dzielenia się z fanami tym co jej się podoba i ja nie mam nic do tego. Reszta takich nie pokornych osób jak te które zaatakowały Candice powinny to sobie uświadomić, ale z tym będzie ciężko.
I jeśli chodzi o Ray'a to mam takie samo zdanie. Nie mam prawa obrażać aktora za to co robi by zarobić na życie.

I z góry przepraszam, jeśli moja wypowiedź wydaje ci się agresywna czy też uwłaczająca ci. Nie miałam tego na celu, chciałam przedstawić jedynie swój punkt widzenia.

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Ja się juz z Wami zegam:-) ..do później:-) ...
Ps.nie piszcie za duzo co?;D ..później muszę czytać tonę postów;pp..hihi

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Trzymaj się :D Do później :*

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

H@H@ czesc:P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

hejka kochani :))) na przywitanie nowego dnia, filmik Amell i Emily tworzą nowe słowo dla kampanii SINCERIOUSLY i komentarz Stephena na temat Routha i pewnej sceny z ostatniego odcinka :P
https://www.dropbox.com/s/apyhxctz2xlt4lt/hd%20amell%20em.mp4?dl=0

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Widziałam :P Śmiechłam jak usłyszałam tą piiiiiiiip Ramseya :D A Capitan się nie pie*doli i wysoko wywiesza swoją flagę :D
Ktoś to nawet ładnie skomentował :D
"Kiedy Stephen Amell jest Oliverem" padłam:D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

kapitalny filmik, chyba najlepszy jaki Amell dodał, cały czas miałam banana na twarzy :D i to piiiii.... idealny komentarz :D najlepszy Team wszech czasów :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Boski Team, szkoda tylko że w tym sezonie całkowicie nam go zabrali :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

więc teraz muszą go nam oddać :D i te miny Ramsey'a zawsze jak nagrywa filmiki :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oby go oddali, bo bez niego serial traci :P Uwielbiam Ramseya, mogłabym oglądać z nim wywiady i filmik non stop :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

no ja tak samo, taka pozytywna osobowość i zawsze się wczuwa jak coś mówi :D i uciął filmik, to chyba jednak Amell zobaczył jak Ramsey 3 raz jest zły :D:D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

HAhahhaha :D A co tam się działo że był zły? Bo nie do końca zrozumiałam :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

bo zaczęli wspominać momenty kiedy był naprawdę zły na planie i Amell powiedział że widział tylko 2 takie momenty, pierwszy jak w odc 1x12 wywalił się w Foundry a drugi...coś tam i Ramsey uciął filmik...HAHAHAHA siła faceta za kamerą jak nic :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Kamerę wyłączył za żart o wieku :P Ale nieźle, nieźle :D Mam przyjaciela który jest jak Ramsey :P tylko raz się zdenerwował :D Nauczyciel był tak zaszokowany tym, że stał przez 3 minuty i tylko się gapił :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

to też, ale ogólnie... świetna historia i filmik, weekend od razu lepiej się zaczyna :D
ale ci zazdroszczę i podziwiam takie osoby z pozytywna osobowością przez cały czas...:P ja czasami jestem jak to moja koleżanka mówi - sfrustrowana :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Zazdrościć czego? :P
Oj tam każdemu się zdarza być sfrustrowanym :D Także nie na się co przejmować i płyniemy dalej :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

ze masz takiego przyjaciela, więc jego nastawienie pewnie często i tobie się udziela :D:D
no zdarza się ale mi chyba ostatnimi czasy coraz częściej i o to własnie chodzi mojej przyjaciółce:P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Taaaa, to jego nastawienie wcale się nie udziela, tylko się przez niego frustruje i denerwuję :D
Przejdzie, jak okres czy inna menopauza :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Menopauza haha dobre, no oby oby albo trzeba będzie jakiejś porady zasięgnąć :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Po co ci specjalista? No forum masz 2 jasnowidzki, jedną wróżkę i czytacza w myślach, my cię zaraz pomożemy :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

hahaha fakt !!! :) o czym ja mysle, jak najlepiej rodzina pomoże... oj trzeba bedzie sie umowic na wspolna sesje jak nic :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

To jak Madzia i Agatka przyjdą to możemy urządzić sesyjkę :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

jeejj :D jestem uratowana !!

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Super filmik:-) ...haha:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

no usmiałam się, nie powiem :D