Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
No ale jak wytłumaczą Damiana Wayne'a? ;p jak nie wiadomo czy w tym uniwersum jest Talia i czy jest Bruce Wayne i czy oni w ogóle się tam znają itd itp ;p
no tak wiem o co Ci chodzi;p ale producenci jak by chcieli to by jakoś to wytłumaczyli;p wiadomo ze by się to kupy nie trzymało ale ważne że dla nich było by to dobre;p
No tak tak, ale nie wiem po co wymyślili tego Damiana. Szczerze to najbardziej Batman mi się podoba jak działa sam. Bez tych całych robinów, bat dziewczyn i tych innych gości.
Alfred powinien tylko być. Bo dla Bruce'a to ostoja i takie zatrzymanie się na chwilę z jakąś nieprzemyślaną decyzją.
Bruce Wayne to samotnik, dlatego jest taki skuteczny w działaniu
No ja właśnie doznałam szoku jak Madzia powiedziała mi o Damianie, do dzisiaj myślałam ze Bruce to raczej samotny wilk... ale zeby z córką samego AL Ghula?? Niepojęte:D
I to do seksu doszło w Metropolis!!! :D hahaha Ciekawe czy Superman podglądał ich ;)
hahahahahha pewnie od razu cała Justice League:D Może seks odbył się w jego wypasionym samochodzie:P Chociaż niewygodnie ze skrzynią biegów o ile takowa w nim istnieje:D
hehe ;) Może teraz zrobią to tak że z czasem syn Arrowa podrośnie i też z początku będzie chciał go zabić :D
Hahha, na pewno tak się stanie jak mówisz, Dramatu nigdy za wiele, a moze zrobią nawet kolejny spin off pod nazwa "Zabojczy plemnik Olivera Queena":D
O tym samym pomyslalam,ale fajne nawiazanie do tytulu odc 3x09, najpierw Climb teraz Fallen ;/
wiesz kochana ja mam nadzieję że do końca sezonu dadza rade to wszystko wyjaśnić, naprawić
No ja tez,bo wczoraj bylam lekko poirytowana calym serialem. Dzisiaj lepiej ale na przyklad promo zdj ,zawsze wyczekiwalam a teraz bez emovji je ogladam ...
No zobaczymy vo nam nast odcinek przyniesie,nie zapowiada sie zbyt dobrze ale jednak licze na dobre sceny.
widzialas Q&A z Lancem??;)smieszni sa ;))
a psikus bo Amell zapomniał;p ale potem sobie przypomniał bo napisał w komentarzu;p
a co konkretnie? bo jak dla mnie to miał fajny potencjała ale gdzieś po drodze się zagubili i pisza same głupoty
Nie no jak teraz przeczytałem o tym Damien Darkh że będzie głównym badassem 4 sezonu to nie wróże nic dobrego. I dlaczego on ma się pojawić pod koniec tego sezonu? WTF? to po co ta Liga Zabójców? ;) po co te akcje z The Brickiem heh
Magda Amell kreci scene w szpitalu ;D no ciekawe kto tam wyladuje? Odc 3x20 !!!
a ja już nic nie wiem;p Pewnie trafi felka... Bo miedzy nimi mają być sceny w tym odcinku
Nie no co ty. O to akurat sie nie martwie. W zyciu by jej nie usmiercili. To jak zabic glownego bohatera... :p Real TeamArrow jest nietykalne :)
no wiesz ja to wiem;p zresztą ona jest potwierdzona w 4 sezonie;p Pozatym Troll nie jest aż tak głupi;p
wiesz kochana to te moje czarne myśli;p
ale nieprawdziwy fakt;p nie usmierca jej;p przynajmniej nie w tym sezonie;p ale co do reszty nie jestem pewna;p
Bo Tobie wystarczy jedno zdanie Rose i wszystko wiadomo ;D uwielbiam te twoje komentarze ;)))